Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Den andre av Kai Morten Brekkes foreløpig tre bøker om Mikkel Holo og kriminaliteten i Flåm/Sognefjorden-området.

Selve det kriminelle plottet i hver av bøkene er helt separat. Men i beskrivelsene av hovedpersonenes privatliv er det en viss kronologi. Det er derfor ønskelig, om ikke helt nødvendig, å lese bøkene i riktig rekkefølge.

Beskrivelsene av det kriminelle i bøkene er hardhendt nok, men lensmann Holo og de øvrige på den rette siden beskrives så vidt vanlige, realistiske og sympatiske at man blir sittende med en ganske trivelig følelse underveis.

I denne boka brukes i utpreget grad at man følger mange av bokas aktører underveis. Man sitter som leser med en nokså total oversikt over handlingen. Brekke brukte samme oppskrift i sin første bok ”Nattergal”, mens den er forlatt i den nyeste – ”Kald finale”. Hvorvidt man liker dette er en smaksak. Jeg syns særlig den siste tredelen av boka var svært spennende – ble delvis jagd fra side til side. Men de store overraskelsene til slutt uteble jo.

Boka anbefales for lesere som liker krim med litt ekstra rotnorsk preg, og kanskje ekstra til de som kjenner litt til området – det er mye beskrivelse av distriktet i alle tre bøkene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

svarteperMargrethe  HaugenHarald KTine SundalHildeKirsten LundToveLinda NyrudHeidiTine VictoriaJulie StensethHelen SkogAndreas BokleserTone HTerje N AbuslandHilde Merete GjessingHenrik  Holtvedt AndersenBjørg L.Amanda AAvamgeGodemineReadninggirl30Lisbeth Marie UvaagAstrid Terese Bjorland SkjeggerudVannflaskePiippokattaTore HalsaKjell PTore OlsenCamillaSiw ThorbjørnsenReidun SvensliAnn ChristinLise MuntheDemeterBerit RAstrid SæverhagenHilde MjelvaConnie