Viser 1 til 10 av 18 omtaler

Horst skriver stødig krim uten de blodigste detaljer, og med erfaring fra politiet. Bøkene hans føles som de kunne vært virkelige historier. Både denne og de ni andre han har skrevet.
Hele min omtale finner du på bloggen min Betraktninger

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Godt skrevet bok, men heller monoton og langtekkelig. En så dyktig og erfaren forfatter forventer en mer nerve og sting fra. Dette ble en blanding av Nancy Drew og Hardy guttene. Syns ikke det som skjer på bortebane (Kristiansand) virker overbevisende. Her er der nesten som når Askeladden er ute på eventyr, uansett hvor han går og hva som skjer så samler han ting som kan komme til nytte senere. Lite blindspor her.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ikke Lier Horst sin beste og mest spennende bok dette. Men liker hans bøker og hans bakgrunn som politi gir bøkene mer kredibilitet. Han setter fokus på et viktig tema i denne boka - spørsmålet om justismord. På tross av svakheter i boka og lite spenning gir jeg terningkast 4.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

En av de bedre Visting bøkene dette selvom det meste er rimelig gjennkjennelig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

God krim fra J L H.
Lettlest og troverdig. Spenningen stiger betydelig mot slutten, og er egentlig både komplisert og elegant. Figurene, eller hovedpersonene blir kanskje litt "grunne", slik at man opplever det hele på litt distanse.
Kommer liksom ikke helt under huden på Wisting, som et eksempel.
Likevel en bok jeg likte godt, på linje med de øvrige jeg har lest av samme forfatter.

Godt sagt! (2) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Her er min omtale av Blindgang. Ekstern lenke.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Solid bok av Jørn Lier Horst. Levende karakterer, med en som vanlig stødig og troverdig Wisting i hovedrollen. En bok der sidene flyr fort unna, spennende og engasjerende!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Utdrag av omtale på bloggen min:
"Som alltid bygger Lier Horst opp et solid fundament for saken sin. Eller, rettere sagt, det blir flere saker denne gang. Og han har ikke hastverk. Med sin egen politierfaring viser forfatteren oss møysommeligheten i arbeidet og tålmodigheten som kreves for å komme videre. Denne gang begynner Wisting å tvile på seg selv. Er han god nok? Begynner han å bli for gammel? Press fra overordnede med krav om snarlige resultater gjør det heller ikke lettere. Også en arrogant etterforsker i Kristiansandspolitiet setter tålmodigheten hans på prøve. Og lojaliteten...."
Her er hele omtalen + mer om bøker på bloggen min Bjørnebok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Gro-Anita RoenKirsten LundAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnne Berit GrønbechStig THarald KHanne Kvernmo RyeAndreas HesselbergToveBjørn SturødCathrine PedersenLogikaPiippokattaKaramasov11Agnete M. HafskjoldAkima MontgomeryTine SundalalpakkaAnniken LHeidi BHilde VrangsagenBeathe SolbergAnn ChristinSilje-Vera Wiik ValeHilde H HelsethBente NogvaKari FredriksenFindusHanne Cathrine AasMonica CarlsenSynnøve H HoelSiriLars Johann MiljeHildaDaffy EnglundmgeMarit HåverstadRune U. FurbergMarianne MChristofer Gabrielsen