Viser 1 til 10 av 30 omtaler

Denne skuffer. Synes hele historien om Lily var irriterende. Sam derimot, bar hele den siste delen av boka. Selv om boka ikke var superbra, må jeg jo lese videre i serien.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ikke like altoppslukende som «Et helt halvår», men jeg likte å få med meg hvordan det gikk med karakteren. Boka er godt skrevet, lettlest og fengende. Derfor fortjener den et bra terningkast. Bra jobb igjen av Jojo Moyes.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne boken ble nok skuffelse, men det var forventet. Den ble rett og slett for langtekkelig, uten at det skjedde noe og det manglet noe. Synes man skulle satt punktum ved første bok og ikke spunnet videre på historien. Moyes skildrer følelser godt og skriver lett, men noe mangler.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Etter "Et helt halvt år", fikk jeg nesten ikke lyst til å lese fortsettelsen, fordi følelsene fra forrige bok var så sterke, en blanding av sorg og sinne, og jeg kunne ikke skjønne hvordan historien skulle kunne fortsette videre og hvordan hovedkarakteren skulle komme seg videre i livet. Jeg var derfor temmelig skeptisk da jeg begynte å lese, og jeg må si jeg ble positivt overrasket. Familien til hovedkarakteren er fremdeles et herlig og morsomt innslag som fikk meg til å le høyt. Jeg synes boka er litt mer ujevn når det gjelder troverdigheten og kvaliteten på handlingen enn første bok, men språket er like bra og det er etter min mening en veldig bra bok. Boka tar opp flere temaer enn den forrige, derfor kan den heller ikke gå i dybden på alle, jeg tror det er dette som gjør at den tidvis kan føles noe mer klisjé. En ting som for eksempel irriterte meg litt var at den tar veldig lett på hvor vanskelig det er å komme seg etter en alvorlig fysisk skade, dette er nærmest som en liten notis i handlingen. Derimot synes jeg boka klarer å vise hvordan man kan komme seg videre etter å ha mistet noen som sto en nær, hvordan livet sakte, men sikkert blir litt mer normalt og hvordan man igjen kan finne kjærlighet og glede.

Godt sagt! (2) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg hadde store forventninger til Et helt halvt år, og den innfridde. Dermed hadde jeg også store forventninger til Etter deg, men den innfridde dessverre ikke.
Det er på ingen måte en dårlig bok, men jeg får ikke den samme inderlige følelsen av denne boka som jeg gjorde av den forrige. Det er ett eller annet som mangler (uten at jeg klarer å sette fingeren på nøyaktig hva), så jeg synes dette er mer en EasyReading-bok i motsetning til forløperen, som var mer en Drama-bok.
Slutten åpner for en fortsettelse, kanskje det allerede har kommet uten at jeg har fått det med meg.
Terningkast 4.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Lettlest bok, som jeg pløyde igjennom - som jeg generelt gjør med Jojo Moyes sine bøker! Ikke det dypeste av litteratur, men akkurat passe. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Louisa lovet Will å leve livet fullt ut, og hun klarte det på et vis - i begynnelsen. Da hun flyttet tilbake til England, gikk det ikke like bra.
Den nye sjefen er en pest og plage, og moren vil ikke snakke med henne.
Med litt vel mye vin innabords, går Louisa opp på takterrassen, og etter den kvelden endres livet hennes dramatisk.

Fin oppfølger om livet til Lou etter Will, som selvsagt ikke er fri for dramatikken som preger livet hennes.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Et helt halvt år" var en bra bok, det er ikke det, men jeg var likevel ikke helt bergtatt, til tross for en svært sjarmerende Lou og viktige spørsmål omkring dødshjelp og retten til å avslutte sitt eget liv. At jeg gav meg i kast med oppfølgeren skyldes derfor mer nysgjerrighet, enn et brennende ønske om å vite hva som skjedde videre.
Jojo Mojes skriver med en detaljrikdom som etter min mening passer bedre for et filmmanus enn som frittstående bok. Alle Lous opplevelser blir nøye saumfart og beskrevet i denne boka,- til det kjedsommelige. Høydepunktet er sjokket om at Will Traynor har en høyst levende hemmelighet, mer skal jeg ikke røpe. Men dette skjer tidlig i boka, og resten av den er rett og slett dårlig litterær kvalitet. Det finnes ingenting mellom linjene for leseren å ruge på, bare en relativt overfladisk historie, som heldigvis innimellom har passasjer som gjør at jeg drar litt på smilebåndet.
Beklager Jojo Moyes, - dette ble for enkelt for meg, og terningen står og skjelver skuffet mellom to eller tre prikker.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Readninggirl30BenteBerit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer Gabrielsen