Viser 1 til 10 av 15 omtaler

Denne boka er et mesterverk. Umulig å legge fra seg. Fryktelig spennende. Må ikke leses før du skal sove!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Litt i overkant brutal og rå etter min smak.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bra debut dette, Grei og spennende krim, befriende med en hovedperson som er noenlunde normal. Det som skuffet litt var avsluttningen, litt usikker på om det virlelig var avsluttningen, eller om fortsettelse følger i neste bok, som uansett skal leses.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Borde ha kunnat bli en spännande bok, men jag bara somnade från den hela tiden. Testade att lyssna på den i upprest tillstånd för att se om den skulle fånga mitt intresse, men hux flux hade jag börjat tänka på nåt annat istället, så nu lägger jag ner den här boken.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Utdrag fra bloggen min:
"Men du verden, som underholdning holder det i massevis. Nærmere 450 sider fyker unna i en rasende fart, og Beier og Iqbal er et spennende par. Slutten av boka åpner opp for mer av det samme, og jeg skal helt sikkert få med meg neste bok. Håper bare at Johnsrud kan vise litt mer måtehold neste gang."
Hele denne, og flere omtaler finner du på bloggen min Bjørnebok.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg blir så skeptisk når en ny bok får 6 på omslaget. Selvfølgelig har noen fått leseex. I denne krimmen er det stereotyper så det holder, men når ble det legitimt å bruke så mye bannord og andre tabuord? Det er da ingen som snakker slik i det daglige? Kan noen fra et forlag si noe om dette? jeg blir flau når det skrives slik, krim eller ikke.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Et nytt og fint bekjentskap . Spennende intrige - flott helt og "løfte" om mer spenning ved neste korsveg .

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Godt skrevet, parallellhistorier som flettes inn i hverandre, spenning, gode personskildringer og blod og vold galore. Så deilig å finne bøker som er vanskelige å legge fra seg!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Inge KnoffJulie StensethStig TIngunn SHeidisiljehusmorChristoffer SmedaasAkima MontgomeryKristine LouiseAnne-Stine Ruud Husevågmay britt FagertveitHarald KLailaTanteMamiePia Lise SelnesKine Selbekk OttersenGodemineSigrid Blytt TøsdalTralteRisRosOgKlagingPer Åge SerigstadHilde H HelsethBjørg  FrøysaaLisbeth Marie UvaagHanne Kvernmo RyeKirsten LundJarmo LarsenMarianne  SkageTor Arne DahlDemeterAnn ChristinDolly DuckJan-Olav SelforsHeidi LMarit HåverstadSynnøve H HoelMarianne AugustaJohn LarsenArne SjønnesenAnne Berit Grønbech