Viser 11 til 15 av 15 omtaler

Dette var virkelig bra!!.Det var en liten stund jeg var redd for at jeg hadde skjønt greia altfor tidlig, men en drøss i vridninger og vendinger så endte det heldigvis annerledes.
Ser virkelig frem mot neste bok i serien! Da debyboka er så bra kommer dette til å ta helt av etterhvert! !
Gleder meg til å følge serien!! :D

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

en helt vanlig krimbok med "alle elementene" men nok en vri og spennende . jeg leste den rett gjennom og derfor fortjener den en 5. Et sted måtte jeg hoppe over- det ble for nifst så det blir spennende med neste bok den er lovet!!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dette er en debutbok, og det skal komme fler om de samme personene. Jeg liker ikke krim der gjerningsmannen/kvinnen går fri, men her er det barn som trenes opp til å bli drapsmaskiner. Kan slike barn bli ansvarlige for sine handlinger utført i voksen alder?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

VannflaskePiippokattaTore HalsaLinda NyrudKjell PTore OlsenCamillaSiw ThorbjørnsenReidun SvensliAnn ChristinLise MuntheDemeterBerit RAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAstrid SæverhagenHilde MjelvaConnieBjørn SturødTheaAvaHarald KBeathe Solbergandreas h. o.Ingrid HilmerIngvild STonesen81Hilde Merete GjessingBjørg  FrøysaaHelge-Mikal HartvedtKirsten LundRune U. FurbergLilleviIngunn SCarine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleAlice NordliLene AndresenAmanda A