Viser 11 til 20 av 22 omtaler

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Seks søstre, en adoptivfar og et stjernetegn. Når faren plutselig dør begynner en av døtrene hans å lete etter sin opprinnelse. Det hun finner på veien er kjærlighet, gamle minner og en familiehistorie som etterlater oss lesere med like mange spørsmål som svar. Jeg mistenker at det vil komme seks bøker til om denne jenteflokken.

Jeg lærte også litt historie av denne boka. Blant annet om Paris på 1920-tallet og om Corcovado fjellet og Cristo Redentor, verdens mest berømte Jesus-statue, i Rio De Janeiro.
Bestemor anbefalte meg den og jeg anbefaler den videre til de som liker bøker om eksotiske, kjente steder med en god porsjon kjærlighet.

Godt sagt! (3) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Elsker denne forfatteren etter mange svært gode leseropplevelser. Hun skuffer heller ikke i de Syv Søstre. Spenning og romanse fra start til slutt. Gleder meg til de neste bøkene i serien. Dette er den første - av antagelig syv.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Beklager å seie det, men denne skuffa. Langdryg, forutsigbar og til tider keidsam. Av og til er det flott og på plass å bruke klisjéar - dette er ikkje eit slikt tilfelle. For mange klisjéar, for mykje kliss-klass.(Hilsen frøken gretten.)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er første bok i en planlagt bokserie på sju bøker. I denne, den første boken, får seks kvinner beskjed om at deres adoptivfar har dødd. De har aldri etterspurt hvorfra de ble adoptert, og får nå opplyst kartkoordinater på hvor i verden faren hentet dem samt et spor. Første bok følger den første adopterte, Maria, og hennes søken etter sitt opphav.

Mulig dette er en typisk "dameroman", men det bryr ikke jeg meg om. Jeg valgte boken bl.a fordi jeg liker serier, og neste bok i serien er lagt til Norge. Jeg har nylig begynt å høre lydbøker på engelsk og trengte noe "letthørt". Språket passet meg ypperlig, boken var spennende, spørsmål stilles som nok besvares i senere bøker og jeg kommer til å lytte til bok nr 2 i serien ganske snart.

I den grad det var noe jeg ikke likte så måtte det være at bi-historien fikk vel mye plass i forhold til hovedhistorien

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Utrolig fengslende fra første kapittel! Klarte ikke å legge den fra meg! Er på topplista av bøker jeg har lest i år, og gleder meg til fortsettesen om de andre søstrene!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Flere der ute som har nedtelling til oppfølgeren kommer i januar?? Ryktet sier at handlingen vil bli lagt til Norge. Spennende, spennende!!! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Spennande bok som trigger å få vite mer om de andre søstrene. Ser fram til en oppfølger!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

En bok som var vanskelig å legge fra seg når man kom litt uti handlingen. God blanding av reise til Rio i Brasil og Paris, historien om Jesusfiguren i Rio, og kjærlighet og forhold i ulike tidsepoker. Ble også inspirert til å lære mer om stjernetegn igjen.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

Tove Obrestad WøiengretemorCarine OlsrødAud- HelenPiippokattaGrete AastorpAnne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOlemgeWencheDressmyshelfEllen E. MartolRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiIngeborg GLeseaaseTonje SivertsenJakob Sæthre