Viser 1 til 4 av 4 omtaler

Himmel...for en pageturner! Nesten umulig å legge fra seg; en tett fortelling med nerve i nesten hvert eneste ord. Handlingen pendler mellom begjær, forelskelse, hvordan et øyeblikk plutselig kan gjøre at alt endres. Boka viser god innsikt i menneskets vesen og jeg tenkte bl.a. på hvor lett det er å tro at man vet; hvor lett det er å "jump to conclusions", når man egentlig ikke vet noe som helst.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Underholdende.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Frances og moren er i økonomiske vanskeligheter etter at husets menn har dødd i henholdsvis krig og sykdom. De bor i et stort hus i et av byens beste strøk, og ser seg nødt til å leie ut en del av huset for å unngå økonomisk ruin. Leietakerne er et ungt ektepar, Leonard og Lillian Barber. Det blir litt av en omveltning for mor og datter å venne seg til å ha fremmede i huset, og etter at Frances har etablert et vennskapelig forhold til paret, eskalerer det hele, og livet blir aldri det samme igjen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Violeta JakobsenHarald KsomniferumPiippokattaStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNinaMaiken