Viser 21 til 30 av 30 omtaler

En veldig annerledes Jo Nesbø-bok, noe som for meg førte til at jeg nok hadde en forventning om hvordan jeg så for meg at boka skulle være. Leseopplevelsen ble bedre så fort jeg "glemte" at det var Jo Nesbø som har skrevet boka. Veldig lettlest, utlest på noen timer. En helt OK bok med et spennende plott.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Her er min anmeldelse av Blod på snø (ekstern lenke)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ikke akkurat den beste fra Jo Nesbø, men den holder sitt mål. Et mål om at den skal fenge og gjøre oss grøsselig redd. Nesbø glimrer til med mord og ofre. Denne gangen med nye etterforsker også. Nesbø skriver seg inn i et nytt univers med en ny dyslektisk morder. Vil ikke si mer. Du får lese selv. Ikke sekser hos meg, men femmer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En kort og innholdsrik historie om en tragisk, kriminell mann fra et uhyggelig miljø i Oslo. Mange drap, ingen etterforskning. Virker som Olav Johansen kommer unna med alt. Eller gjør han kanskje ikke det til slutt? Jeg har lest bedre bøker av Jo Nesbø.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Helt fantastisk bok! Den er kjempe godt skrevet, akkurat som Jo Nesbø alltid gjør! Anbefaler denne boka!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Mesterlig utført med fantastisk god språkføring!

6ordsanmeldelser av bøker, intet mer intet mindre!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Platt. Utroverdige karakterer. Lite for pengene

Godt sagt! (1) Varsle Svar
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dette er ingen krim. Mange drap, men ingen mord som skal oppklares. Kjempeskuffa. Vil betegne den som en tynn røverroman. Det blir ingen god roman berre fordi han drar paralleller til Les Miserables. Et "positivt" trekk: illustrasjonen på forsida stemmer veldig godt overens med innhaldet :P

Godt sagt! (7) Varsle Svar

En liten helgekrim på 173 sider. "Blod på snø" av Jo Nesbø er en ny og bra krim. Nesbø skriver som vanlig godt og har med henvisninger til "Les Miserables" i boka si denne gangen. Anbefales!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundHanne Kvernmo RyerubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlPiippokattaTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleser