Viser 21 til 30 av 32 omtaler

Dette er så skummelt at jeg for øyeblikket har lagt den vekk, og må lese noe i mellom..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Huffameg! Helt umulig å få gjort noe annet fornuftig før jeg var ferdig med denne trilleren!
Kepler gjør det igjen. Dette må være en av de beste krim bøkene jeg har lest. Flere av personene kjenner vi fra før og Kepler hjelper oss til å komme på innsiden. Det gjør det ekstra uhyggelig vi er med disse helt til lyset går.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Utrolig spennende og du holdes i spenning når det gjelder avsløringen om hvem som er stalkeren. Ble svært overrasket.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er en stor fan av Kepler duoen og var veldig spent på denne femte boken med Joonna Linna. Den var helt "mind blowing", over all forventning. Voldsbruken og skildringene er økt betraktelig fra forrige bok, men samtidig skiller ikke dette seg ut fra mønsteret. Bøkene har blitt hakket djervere for hver bok siden starten. Det føles ut som en befrielse å endelig lese skjønnlitteratur som klarer å skildre Stalkersyndromet på en troverdig og til tider faglitterær måte. Her er ingen romantisering av psykopaten en stalker faktisk er. Så heftig at jeg innimellom måtte ta pauser, forsikre meg om at den virkeligheten jeg omgir meg med ikke er bokens. Da snakker man om forfattere som treffer blink med formidling, flyt og story!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Som de andre bøkene fra Kepler, ble også denne boka slukt. Nervepirrende og underholdende krim, Joona Linna er fortsatt en tøffing, og språket er lett. Sitter likevel med en følelse av at dette har jeg lest før, og at handling og miljø egentlig var lite overraskende.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Beste boka på år og dag!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er som kjent bok nr 5 i serien om Joona Linna, og etter å ha likt de to foregående bøkene i serien veldig godt var forventningene høye! Disse ble dessverre ikke innfridd. :(
Ja visst er det flere spennende kapitler og en spennende slutt, men det holder ikke for ei bok på over 550 sider!
Det er mange slosskamper og folk som springer etter hverandre. Av en eller annen grunn klarer jeg ikke å la meg fange, slik som jeg har gjort med tidligere Kepler bøker, og tro på det jeg leser.
Jeg måtte tvinge meg igjennom de siste 50 sidene i dag, og synes egentlig det er godt å være ferdig med den!

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Utrolig spennende, særlig mot slutten. Det er rett og slett sånn en krim skal være! Gleder meg til neste gang jeg får møte Linna.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

grøssende start (turde ikke lese på senga), spennende,grusom og voldelig. måtte ha lesepauser fordi det ble mye blod. Men vanskelig å legge fra seg likevel, en "pageturner".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaStig TAneHarald KSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer SmedaasRoger MartinsenBjørg Marit TinholtkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaase