Viser 1 til 6 av 6 omtaler

Litt nedtur fra forrige bok om Ester. Gjentakelser og ikke så språklig brilliant som forgjengeren.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ester er tilbake, og denne gangen har hun lagt sin elsk på skuespilleren Olof. De innleder et slags forhold, selv om Olof er gift. Olof er et prakteksemplar av en dust. Han vil ikke ha Ester, men vil ikke miste henne heller. Han er som regel avvisende, men når han merker at Ester er i ferd med å gå lei eller gi han opp, blir han varm og kjærlig. Og da tennes nok en gang håpet i Ester om at han skal forlate sin kone til fordel for henne. Jeg ble litt trøtt på den evinnelige dansen fram og tilbake mellom dem, og jeg synes ikke boka har den samme intensiteten som jeg likte så godt i "Rettsstridig forføyning". Men Andersson har nok en gang skrevet godt om å være hekta på et håp om kjærlighet.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

en kommentar underveis, vidunderlig vittig og smart denne, synes det passer med Woody Allen sammenligningen. Likefullt, måtte ha en pause midt i, grunnet en overveldende trang til å anbringe et langt stykke trevirke på de respektive hovedpersonenes kranier gjentatte ganger.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Elsket første bok om Ester Nilsson og denne boken har alle de samme ingrediensene men dessverre for min del slet jeg veldig med det nye forholdet til Ester. Jeg tror ikke på det, Olaf eller Ester. Men jeg ser av anmeldelser og blogger at de fleste er fortsatt fascinert.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardTor-Arne Jensen