en kommentar underveis, vidunderlig vittig og smart denne, synes det passer med Woody Allen sammenligningen. Likefullt, måtte ha en pause midt i, grunnet en overveldende trang til å anbringe et langt stykke trevirke på de respektive hovedpersonenes kranier gjentatte ganger.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Uten å ha lest "Bridget Jones" fikk jeg en tanke om at Ester ligner henne. Ble litt enerverende, disse stadig fornyelsene av forholdet som ikke kunne bli noe av. Men hvem leker med hvem?

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Aner ikke hvorfor jeg tenkte på Bridget Jones. Har sett et lignende forhold som Ester og Olof har på nært hold. Har også opplevd utroskap i eget forhold. Er det egoisme som driver dem? Hennes oppmerksomhet og pågåenhet kan kanskje knekke den mest standhaftige mann. Men han måtte ikke gå til sengs med henne. Avslutningen synes jeg var helt ok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Monica CarlsenRandiAHege H.Hanne Kvernmo RyesiljehusmorTheaflaTore HalsaEllen E. MartolTone SundlandConnieOda Marie HMarianne  SkageBjørg L.Daffy EnglundalpakkaMads Leonard HolvikAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHarald KLene AndresenIngeborg GAudhildLailaJulie StensethChristofer GabrielsenAnne-Stine Ruud HusevågEgil StangelandAlice NordliTine VictoriaAvaTor-Arne JensenRisRosOgKlagingJarmo LarsenFrode Øglænd  MalminGroSolEli HagelundAud Merete RambølBeate KristinNtothea