Viser 1 til 7 av 7 omtaler

Døvstum gutt vert bortført. Skipsrederfamilie med mange hemmeligheter og ein sadistisk overhovude. Førstebetjent Cathrine og eksmann Tom H får ei vanskeleg sak.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nok en gang havner Tom Hartmann i trøbbel.
Handlingen utspiller seg delvis i Oslo, der Toms ekskone Cathrine prøver å løse en mordsak, og delvis ombord i en oljetanker i Afrika hvor Tom jages av pirater.

Spennende og intrikat sammensatt krim!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

"Hvit planter", Øystein Wiik
Etter å ha gleden av å høre forfatteren lese fra sin siste bok, live på en scene, ble jeg nysgjerrig og lånte et eksemplar på eBokBib. Ser at han vil mye, han vil det veldig og han vil gjøre det morsomt. For meg ble det rett og slett en kitsch fortelling om skip, skipsredere, hav, Afrika og alt for usannsynlige sammentreff av nære og fjerne gamle relasjoner. Men, jeg tipper at denne boka kan være underholdende på lydbok hvor han selv leser, for det er jo noe med denne mannen da. Artig at han vil prøve seg som multikunstner - det skal han ha.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

spennende- dagsaktuell med mange tråder i intrigen

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Øystein Wiiks bøker bare må høres! Han leser bøkene selv, og dette er ikke bare opplesing! Han er en flott skuespiller, han synger, og han gjør så jeg er med i handlinga. En stor lytteropplevelse!

Denne tredje boka fortsetter på den gode forfatterjobben Wiik har gjort tidligere, og forventningene mine (som var skyhøye), ble innfridd! Det er spenning, mange fine parallelle historier, veldig bra opplesning, god oppbygging av spenninga, få dødpunkter, og en intens og spennende slutt!

Jeg har litt problem med å se hva Tom Hartmann kan komme borti neste gang! Det blir vanskelig å overgå disse tre bøkene! Håper Wiik klarer å holde seg relativt nøkternt med de neste bøkene (som jeg virkelig håper kommer), slik at det ikke blir for urealistisk handling. Internasjonal terror på oljetankere, store kjøttetende øgler, hva kan overgå dette?

Privatlivet til Tom og Katrine er også artig å følge med på, og det beskrives godt i bøkene. Det er også mye vittig underveis, og mange ganger bryter jeg ut i latter når jeg sitter i bilen og hører på Wiik! Det vittige har helt klart noe med Wiiks fremførelse å gjøre også, det bare er så bra!

Igjen, dette er en stor lytteropplevelse, og det er vanskelig å komme i gang med noe annet etter å ha avsluttet en av Wiiks bøker. Det blir et tomrom en stund.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Virkelig en spenningsbok etter mitt hjerte. Har lest endel slike, men dette er den første jeg gir terningskast 6!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Øystein Wiik har overgått seg selv! Virkelig en bra bok. Boka begynner bra og spenningen øker mer og mer jo lengre utover i boka du kommer. Boken utspiller seg med voldsom dramatikk og mørke hemmeligheter avdekkes. Den tar oss også med på en berikende reise fra Afrikas Horn, over Rødehavet, og gjennom Suez kanalen og inn i Middelhavet med kurs for Pireás, en av vendens største havner. Den beste av Wiik hittil!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Readninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland Skjeggerud