Viser 11 til 17 av 17 omtaler

Velskrevet og interessant historie.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En skikkelig sjarmerende bok, full av varme. En bok som for alle oss som er glad i bøker og en bok for dem som ikke forstår hvorfor vi er så glad i litteratur. Det er en bok om kjærlighet til bøker, men også om å finne sin plass i verden. Denne boken anbefales på det varmeste :-) skikkelig feelgood.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ei herlig feelgood bok!
Hovedpersonene er begge to bokelskere så gjenkjennelsesfaktoren der er høy og jeg stor koste meg.
Eneste minusene er brevene inni mellom kapitlene, som jeg finner noe merkelige, og en vel opplagt slutt til tross for en liten vri.
Anbefales helt klart!
Super sommerbok!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Läser det svenska originalet "Läsarna i Broken Wheels rekommenderar" via Anna Maria Källs uppläsning.
Oj vad jag älskade den här boken! Eller älskar ska jag säga. Kommer säkert att läsa den igen vid behov av en bok att må bra av. Rekommenderas!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

[Hovedpersonen er riktignok død, men hun er med oss hele tiden, i og med at Sara bor i hennes hus, leser hennes bøker og omgås hennes venner. Amy er selv med i form av brev hun tidligere har skrevet til Sara, og sånn blir vi sakte men sikkert kjent med henne også.
Den lille byen Broken Wheel blir beskrevet på en måte som fikk meg til å le. Jeg kunne levende se det for meg, kjolebutikk som ikke har tatt inn kjoler siden 60-tallet, jernvarehandel som aldri selger noe, reklameplakater fra 1987, og dineren selvfølgelig, den som er likedan i alle bøker og filmer. Det er ikke vanskelig å skjønne at dette er en by hvor hjulene går saktere og saktere rundt.
Menneskene i byen får fort personlighet. Sara kjenner dem jo på et vis fra før, fra brevene til Amy, men hun prøver å skjule at Amy har skrevet om dem. De er flink å ta seg av den forvirrede turisten, så hun får fort sin egen personlige kjennskap til dem.

I løpet av handlingen får vi forklart navnet Broken Wheel, vi ser hvor tittelen på boken kommer fra og vi lærer hvorfor Allen Lane startet opp Penguin forlag. En av de episodene som sjarmerte meg mest er når beboerne i byen driver den type "langsomunderholdning" som har blitt så populær i Norge, nemlig å stå å se på Sara gjennom butikkvinduet når hun leser. Jeg skal ikke røpe hvor lenge hun satt med nesen i boken før hun oppdaget folkemassen utenfor, men det var utrolig skjønt å lese om.
]1

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Dette ble litt klissete og usannsynlig for meg, men helt uten sjarm er boka ikke. Det ble et par oppsiktsvekkende fniseanfall på t-banen!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Søtsuppe.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

ToveBjørn SturødCathrine PedersenLogikaPiippokattaKaramasov11Agnete M. HafskjoldAkima MontgomeryTine SundalalpakkaAnniken LHeidi BHilde VrangsagenBeathe SolbergAnn ChristinSilje-Vera Wiik ValeHilde H HelsethBente NogvaKari FredriksenKirsten LundFindusHanne Cathrine AasMonica CarlsenHarald KSynnøve H HoelSiriStig TLars Johann MiljeHildaDaffy EnglundmgeMarit HåverstadRune U. FurbergMarianne MChristofer GabrielsenTanteMamieAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBIrakkLillevi