Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Har i flere år hatt et prosjekt som går på å drikke vin - eller hvis det bare var vindrikking har jeg jo holdt på i årevis, men nå tenkte jeg å lære meg litt om vin. Hva passer til hvilken mat, serveringstemperatur etc Nå har imidlertid gemalen klaget - ikke vin til hver søndagsmiddag. Annenhver med øl, så da ble denne boken kjøpt inn.

For mitt formål er den kjempebra. Jeg er ikke ute etter å lære om øl generelt, men jeg er ute etter å sette den til mat, og selv om denne boken inneholder mye generelt om øl, så er det først og fremst dette som er fokus. Veldig bra. Gleder meg til å lage mat fra den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Stine AskeStein KippersundIngunn ØvrebøGroKaramasov11GladleserBjørg L.Beathe SolbergbrekToveHallgrim BarlaupKirsten LundChristofferHanneAstrid SæverhagenAnneWangPiippokattaStig THeidiBerit RHarald KPernille GrimelandEmil ChristiansenMorten MüllerVannflaskeKaren RamsvikTine SundalEster SLisbeth Marie UvaagEivind  VaksvikFrisk NordvestMari ArnLilleviJarmo LarsenBente NogvaHilde Merete GjessingJulie StensethReidun VærnesReadninggirl30Astrid Terese Bjorland Skjeggerud