Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Har i flere år hatt et prosjekt som går på å drikke vin - eller hvis det bare var vindrikking har jeg jo holdt på i årevis, men nå tenkte jeg å lære meg litt om vin. Hva passer til hvilken mat, serveringstemperatur etc Nå har imidlertid gemalen klaget - ikke vin til hver søndagsmiddag. Annenhver med øl, så da ble denne boken kjøpt inn.

For mitt formål er den kjempebra. Jeg er ikke ute etter å lære om øl generelt, men jeg er ute etter å sette den til mat, og selv om denne boken inneholder mye generelt om øl, så er det først og fremst dette som er fokus. Veldig bra. Gleder meg til å lage mat fra den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Heidi BBDolly DuckHegeElin Katrine NilssenVibekeKirsten LundTine SundalGodemineAgathe MolvikVegardRufsetufsaFrank Rosendahl SlettebakkenRuneLinda RastenAkima MontgomeryFredrikEvaBjørg L.Tone SundlandVidar RingstrømJørgen NToveLars MæhlumTanteMamieAlice NordliNicolai Alexander StyveInge KnoffSigrid Blytt TøsdalElin FjellheimMarianneIngeborg GHelge-Mikal HartvedtAnneWangPiippokattaAnne Berit GrønbechsomniferumMorten MüllerLilleviBerit REivind  Vaksvik