Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Absolutt leseverdig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En spennende og farlig operasjon for å ta Predikanten, en tildekket ukjent mann, som bare viser øynene sine online, - som sprer hat via internett og oppfordrer til voldelig og drepende jihad i islams navn.
En tidligere oberstløytnant i US Marines, får i oppdrag å finne Predikanten, og deretter tilintetgjøre ham.
Ettersøkningen etter Predikanten og hans hatefulle taler på nettet fører Jegeren til slutt til det Al-Shabaab-kontrollerte Somalia. Spesialtrente britiske fallskjermjegere blir til slutt med på operasjonen i den kalde ørkennatten i Somalia.
I tillegg blir et svensk skip med svensk kaptein kapret av somaliske pirater utenfor kysten av Somalia, og den yngste om bord, kadetten som egentlig er den svenske rederens sønn, blir kidnappet og torturert.
Spennende så det holder. Bildene man får i hodet mens man leser, blir til en nervepirrende actionfilm.
Tror ikke jeg skal si noe mer ...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KHeidi HoltanChristofer GabrielsenKirsten LundSilje-Vera Wiik ValeNora FjellimgeSigrid NygaardHanneEllen E. MartolHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsvein