Viser 11 til 14 av 14 omtaler

Dette er min yndlingsbok. Jeg leste den første gang da jeg var ca 13, og jeg mener jeg har lest den i overkant av 20 ganger etterpå. Flere ganger i året mens jeg var tenåring, noen års pause, før jeg leste den igjen nå som 30-åring - Den var akkurat like god som jeg husker. Den har altså preget hele mitt voksne liv. Latterkramper av ordbruken, vondt i magen av sårheten og følelsene, og gjenkjennelse av så mye de 4 guttene opplever. Boka er en del av meg, på alle måter. Det er ganske deilig! Først i ettertid ble jeg fan av bandet, men det er også blitt en favoritt hos meg. Kunne sikkert lagt ut 100 sitater, vi får se! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Barndomsnostalgi av ypperste klasse.
Leste denne for første gang da jeg var 11 år, og har lest den fem ganger etter det. Språket er levende, karakterene ekte og mange av episodene er realistiske og helt hysterisk morsomme, av og til tragiske. Tror faktisk jeg skal lese den på nytt igjen i sommer.
Anbefales alle!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Denne boken definerte store deler av oppveksten min, mye takket være at jeg leste den da jeg var 15 - akkurat gammel nok til å skjønne de mørke tonene i boken, men også ung nok til å relatere meg sterkere til karakterene.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Tar av meg både hatt og tupé, dette er kort og godt vakkert!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Julie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadPiippokattaAmanda AGrete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieKirsten LundLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHarald KHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.PrunellaReadninggirl30LailaÅsmund ÅdnøyBerit RVibekeThea