Viser 1 til 4 av 4 omtaler

Her er det på en måte flere parallelle historier, som til slutt får en sammenheng. Felis overvåker advokat Torkel Vaa, som får anonyme tegninger i posten. Fjortenårige Silje oppdager noe hun ikke burde sett. Journalisten Mette Minde blir involvert i saken siden hun begynner å få følelser for Torkel. Til slutt vikles alt sammen i en spennende historie hvor vi er innom "bygdedyret" - og selvfølgelig skjer det et drap.

En spennende og lettlest krimbok. Av de tre første bøkene til Junker som handler om Mette Minde, var dette den jeg likte aller best.

Les hele omtalen her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ikke bra i det hele tatt. Alt som skjer rundt "the bad guy" er altfor kryptisk, jeg klarer ikke sette meg inn i hans verden i det hele tatt. Selv om resten av historien er god, trekker det så mye ned at jeg ikke klarer å nyte boka. Terningkast 1.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bra! Spennende og nær-ikke store helter men vanlige mennesker som kommer ut for vanlige "ting" Jeg leste den "rett gjennom" og skal få tak i neste Venus passasjen hurtigst mulig

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Meget god krim!!! God historie, gode personbeskrivelser, kjenner hvordan det lukter i fjellet på sommeren, gamle seterbygninger...Liker forholdet Vaa har til Aktor.Vil ha neste bok nå!!! Denne forfatteren synes jeg fortjener å bli reklamert for!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Cathrine PedersenHarald KTanteMamieSolveigTove Obrestad WøienAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageAnne-Stine Ruud HusevågGrete AastorpMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiEllen E. MartolIngeborg GPiippokattaLeseaaseTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundAstrid Terese Bjorland SkjeggerudStig THanne Kvernmo RyeAndreas HesselbergToveBjørn SturødLogikaKaramasov11Agnete M. HafskjoldAkima MontgomeryTine SundalalpakkaAnniken LHeidi BHilde VrangsagenBeathe SolbergAnn ChristinSilje-Vera Wiik Vale