Viser 1 til 5 av 5 omtaler

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Drømmenes land, De døde og Ravnene er fantastisk flotte bøker. De er veldig stillestående. Tilsammen utgjør de en meget tykk bok, men det skjer ikke så veldig mye i dem. En leser mange naturbeskrivelser og karakterbeskrivelser, men først og fremst Lances tanker. Og han funderinger rundt både det gamle og det nye mordet. Til slutt må han handle. Men hva velger han å gjøre?
Hele min omtale finner du på bloggen min Betraktninger

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Andre bok i den prisvinnende Minnesota-trilogien. De døde er en intenst spennende psykologisk jaktthriller. Den norskættede politimannen Lance Hansen sliter med samvittighetskvaler etter drapet på en ung norsk turist ved bredden av Lake Superior i USA. Lance er overbevist om at en mann er uskyldig dømt, og at broren hans, Andy, er den riktige mor

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så du Bokprogrammet på NRK1 09.01.2014: Portrettserie med norske forfattere.(2:8) Vidar Sundstøl, Varighet: 28 minutter Første gang sendt: NRK2 01.10.2013 kl 20:55. Vidar Sundstøl har alle muligheter til å bli en internasjonal thrillerforfatter, sier forleggeren hans. Den første som kontakter meg får kjøpe boka Ravnene for kr 250,00 (Veil. pris kr 379,00) Tiden Norsk Forlag har også lansert en serie arkeologi-thrillere med journalisten Clive Ohre i hovedrollen. Den handler om den vestlige arkeologiens største mysterium, Aleksander den stores grav.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vidar Sundstøl haler Minnesota-trilogien i land på anstendig vis.

Ravnene er langt bedre enn den svake andreboka i serien, De døde, men dessverre ikke like god som den første boka, Drømmenes land.

Alt i alt blir det en helt grei avslutning på serien, og Sundstøl skal ha skryt for at han faktisk klarte å overraske meg med løsninga på mordmysteriet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Jarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanLailaBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsaLisbeth Kingsrud KvistenPirelliNorahPiippokattaTurid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill RevheimIngunn SBeathe SolbergKirsten LundGrofornixHarald KAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBenedikteSynnøve H HoelDemeterTor Arne DahlJulie StensethÅsmund ÅdnøyLinda Nyrud