Viser 1 til 5 av 5 omtaler

Så här ska en deckare vara. Fantastiskt inläst av Gisken Armand, spännande, väl beskrivna personer och en handling med överraskningar hela tiden. Har läst flera av Kjell Ola Dahls deckare men ingen av de tidigare har gett mig så mycket som Isbaderen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kanskje den svakeste boka jeg har lest av Dahl, synes selve plottet virket ganske søkt, mye annet i handlingen, og spesiellt hovedpersonen virket egentlig lite troverdig. Skuffende levert av Dahl, som tidligere har levert krim på høyt nivå.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den svakeste boka Dahl har skrevet. Klisjeene hagler og referansene til musikk og film virker påtatte. Hovedpersonen Lena Stigerstrand er svakt tegnet i forhold til hvordan Gunnarstranda og Frohlich, som nå er bipersoner har fremstått i de tidligere bøkene. Plottet holder mål uten at det blir særlig spennende. Til det er de språklige svakhetene for store.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne likte jeg godt! Overraskende, men troverdig. Og spenningen holdt helt ut.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

spennende krim, ante hvordan det hang sammen tidlig i boken, men dukket opp noen overraskelser.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ingeborg GAkima MontgomeryRoger MartinsenMarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalle