Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Har hørt veldig mye bra om Bernard Cornwells historiske romaner. De selger som bare pokker og er realistiske. Men Agincourt klarte aldri å bergta meg. Jeg har aldri brukt så lang tid på noen bok som jeg gjorde med denne (over et halvt år!). Jeg har forsøkt å finne ut hvorfor boka ikke fengte meg. Historien i seg selv er interessant (krig i middelalderen = gøy) og Cornwell skriver godt. Jeg tror det ender opp med at hovedpersonen Nick ikke er noen interessant karakter. Jeg klarer ikke å engasjere meg i hans historie. Derfor blir man ikke så interessert i å finne ut hva som skjer med ham. Og når hovedpersonen ikke er interessant, da sliter boka generelt også.

Det er synd, fordi konteksten er forbanna spennende. Nå tror jeg de skal lage film av boka, så kanskje de kan gjøre historien litt mer interessant?

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Astrid Terese Bjorland SkjeggerudVannflaskePiippokattaTore HalsaLinda NyrudKjell PTore OlsenCamillaSiw ThorbjørnsenReidun SvensliAnn ChristinLise MuntheDemeterBerit RAstrid SæverhagenHilde MjelvaConnieBjørn SturødTheaAvaHarald KBeathe Solbergandreas h. o.Ingrid HilmerIngvild STonesen81Hilde Merete GjessingBjørg  FrøysaaHelge-Mikal HartvedtKirsten LundRune U. FurbergLilleviIngunn SCarine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleAlice NordliLene AndresenAmanda A