Viser 11 til 20 av 95 omtaler

En fin historie, men dessverre utrolig dårlig skrevet. Oversettelsen kan ha en del å gjøre med det også. Dårlig og sen skildring av feil ting på feil steder, og generell dårlig flyt i setningene. Ellers vanskelig å komme seg igjennom, og boken omfatter ikke et alvorlig tema på riktig måte. Er utrolig skuffet!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Helt fantastisk bok, sitter her på jobb å klarer ikke å legge den fra meg! Helt oppslukt fra første side! Anbefales på det sterkeste. Håper oppfølgeren er like bra!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Et helt halvt år er en kjærlighetshistorie jeg ikke har lest maken til. Den er morsom, den er trist og Lou er til tider ganske klein. Jeg satt med en klump i halsen de siste kapitlene og håpet jeg tok feil av slutten. Boken fikk meg til å tenke over noen ting jeg tar for gitt. En tørkerull er å anbefale mot slutten.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Et helt halvt år handler om Louisa Clark som får livet helt snudd på hodet når hun møter Will som sitter i rullestol. Will ble offer i en ulykke som nesten gikk så galt som den kunne, og han er så og si lam i hele kroppen. Selvom Louisa har kjæreste blir hun knyttet til Will på en helt spesiell måte. Og Will som ikke har knyttet seg til noen etter ulykken, knytter seg til Louisa. Det ingen av dem vet er at de vil forandre hverandre for alltid.

Denne boken av Jojo Moyes er særdeles godt skrevet, og en bok man ikke klarer å legge fra seg når man først har startet. En av de beste bøkene jeg har lest!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt utrolig oppskrytt bok. Ikke kast bort tida di på denne her. Den er ikke direkte dårlig, men du har lest det samme ørten tusen ganger før. Same shit, different wrapping som alle de bøkene der.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg må ærlig talt si at jeg er forundret over at denne har fått så fantastiske omtaler. Jeg gikk til den med et åpent sinn etter å ha fått den av en god venninne og sett alle sekserne. Bestselgerstempelet hadde riktignok tidligere gjort meg litt skeptisk, men jeg tenkte det bare var fordommer. Jeg skal nok innrømme at jeg ble litt tvilende da jeg så at den på omslaget ble omtalt som en "sjarmklump" av en roman! Vel, jeg lot meg dessverre ikke sjarmere, men begynte veldig fort å lese den på skrå for å slippe unødvendig stoff og festlige replikker. Jeg synes historien var forutsigbar, skikkelsene og hendelsene lite troverdige og språket omtrent som i en ungpikeroman. Temaet, aktiv dødshjelp, er alt for viktig til å bli presentert på en slik måte.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

En vakker og gripende historie om relasjoner mennesker i mellom. Lenge siden jeg har grått så mye.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En bok jeg kommer til å huske lenge. Realistisk kjærlighetshistorie.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ej vil ikkje den skal slutte, og når den dessverre er slutt, vil ej lese den i gjen og igjen

Godt sagt! (1) Varsle Svar

I starten tenkte jeg at boka var litt oppskrytt, og jeg så for meg at teksten ville preges av klisjeer og forutsigbarhet formidlet gjennom veldig simpelt språk. Og det stemmer til en viss grad, for språket er enkelt, boka er lettlest, og jeg opplevde handlingen som veldig forutsigbar. Men, og dette er et stort MEN: etterhvert som jeg leste glemte jeg alt dette og nøt hvert kapittel. Handlingen er god, dialogene velskrevne, temaet er aktuelt, og trass i alvoret får smilemusklene kjørt seg. Alt i alt en veldig god leseropplevelse, og for min del et bevis på at en bok kan vokse på deg.

treeren er altså ganske sterk, kunne man trillet "+" & "-" ville den nok fått 3+, men siden jeg ikke er så veldig begeistret, heller ikke en god stund etter å ha lest boka, runder jeg ned heller enn opp og ender på en treer.

EDIT: Etter å ha lest 5 Jojo Moyes-bøker, sier jeg meg ferdig med denne forfatteren for nå. Syntes språket trekker ned, at klisjéene er litt for mange, jeg savner originalitet, og jeg syntes det hele blir litt overfladisk og forutsigbart. Dette betyr ikke at bøkene er dårlige, men disse tingene står i veien for å trille høyere terningkast enn tre pluss ➕. Og FOR MEG som leser er ikke dette attraktive egenskaper i en bok. Skjønner at mange liker bøkene, men de er virkelig ikke for meg

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Grete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieKirsten LundLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHarald KHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.PrunellaReadninggirl30LailaÅsmund ÅdnøyBerit RVibekeTheaIngunn SLars MæhlumEli Hagelundmay britt Fagertveitbandini