Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Historien om Koll, gutten som kan høre og bruke nordavinden og dragen utvikler seg videre. Dette er tredje bok, og nå er vi tilbake i Kervad. Det har lagt seg et mørke over landsbyen, og mørket kan skjule mye. Hva er dette mørket ute etter?

Jeg elsker disse bøkene og håper at det blir en lang serie! Det kribler i magen når jeg leser og når jeg ikke leser men vet at boken venter hjemme. Det er lenge siden jeg har kjent på en sånn leseglede. (Kanskje siden forrige bok?...) Det er på mange måter klassisk fantasy, men ikke på den måten at den følger et skjema. Boken er kjempespennende. Les, les, les! :):):)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Ellen E. MartolSynnøve H HoelKirsten LundPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryHarald KHanne Kvernmo RyerubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli Hagelund