Viser 1 til 10 av 14 omtaler

Fyttikatta,denne ble lest fort. Klarte nesten ikke legge den fra meg. Meget spennende og god historie. Så langt favoritten av Frode Granum. Gleder meg til å ta fatt på bok nr 4 i serien.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En av de mest spennende kriminalromaner jeg har lest! En overraskende tvist på slutten som slett ikke gjorde romanen noe dårligere! Håper min kollega tilgir meg for at lunsjpausen min ble i lengste laget, man kan ikke lese slutten på slike romaner i lunsjen!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Frode Granhus er en forfatter som jeg liker bedre og bedre. Mye pga. at handlingene foregår rundt Bodø, men også spennende historier hvor det er dramatikk helt til siste slutt. På samme måte med denne boken, tragiske historier fra barndom og opp. Her gikk han litt dypere inn i persongalleriet og vi ble bedre kjent både med politimannen Rino og hjelpere. Stikkord er kidnapping, hurtigruta og en vri på slutten som gjorde at jeg ikke klarte å legge fra meg boka før den var utlest. Anbefales. Jeg lånte den som e-Bok på biblioteket.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Etter å ha avsluttet Stormen gikk jeg rett over på Djevelanger og boka ble lest i ekspressfart. Synes historien her er hakket kvassere enn de to første bøkene. Spenningen holdes gjennom hele boka, men historien er ekkel og har en dyster undertone. Granhus seiler opp som en av mine norske favoritter

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Frode Granhus skriver krim med en nerve og en spenning som er sjelden. Denne boken er ikke noe unntak. Anbefales!

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Spennende til siste side, anbefales!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Her er min anmeldelse av Djevelanger (ekstern lenke)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fantastiskt spännande och intelligent skriven deckare. Tyvärr blandade jag lite för lätt ihop de olika personerna, men slutet förlåter allt!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette var en utrolig spennende bok, jeg leste over 2/3 i bilen på veien til Tyskland og la knapt merke til omgivelsene. Forfatteren holder seg til historien, bruker heldigvis lite tid på utenomsnakk og mindre viktig informasjon – og strammer til historien side for side. Ikke en eneste gang mistet jeg interessen og intensiteten holdt seg fra første til siste side. Løsningen var definitivt ikke noe som var lett å gjennomskue, og kom som en hakeslipp-overraskelse!

Frode Granhus har tidligere imponert meg med Stormen – og med Djevelanger befester han sin posisjon som en av Norges beste kriminalforfattere, og en av mine absolutte favoritter.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundAndreas BokleserVioleta JakobsenPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid Kjendliesomniferum