Viser 1 til 2 av 2 omtaler

"Vinner av den nordiske krimprisen Glassnøkkelen 2012" gir ikke nødvendigvis en garanti for topp underholdning over hele fjøla, fra side 1 til 860. Historien er forsåvidt fengende nok, men for meg er dette en samfunnskritisk, politisk orientert spenningsroman, mer enn en oppskriftsmessig krim. Skumleseren i meg tok over de siste par hundre sidene, rett og slett for å komme i mål med å få avdekket plottet. Hardbarka krimelskere vil antagelig gi opp lenge før den tid. Jeg ble litt underholdt, litt skuffet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Med mange bøker på vent, ble denne litt for treg til at jeg orket å fortsette. Jeg pleier å presse meg gjennom, men her tok det aldri av, og etter 200 sider ga jeg etter for fristelsen, og la vekk boken. Siden det var en biblioteksbok gikk jeg rett tilbake med den, sånn at andre som står i den lange køen skal få gleden.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaTor-Arne JensenJarmo LarsenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe Solberg