Viser 1 til 4 av 4 omtaler

Å fyttikatta! Denne var direkte brekk-ekkel! Noe av det ekleste jeg har lest! Gjorde en overraskende vri et stykke uti boka der, kan man trygt si! Anbefales ikke for sarte sjeler!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Elendig tull.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Lyst å lese …
Ei spenningsbok?
Ei lettlest bok?
Ei intens bok?
Rottereir av Widar Aspeli er ei lettlest, spennende bok om Svein som blir kalt Rottekongen og om når han blir lokka inn i Rottereiret av Kenneth og Karo.
Boka er skrevet på en intens måte som gjorde at jeg ikke ville legge den fra meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Usikker. Spennende til tider. Slutten fikk meg til å lure på om jeg egentlig skjønte hva som foregikk. (På samme måte som i Psyko, den andre Aspeliboka i Skumringsserien.) Og jeg er veldig usikker på om det er et godt grep i bøker beregna for ungdom som av en eller grunn er dårlige til å lese. Litt språklige merkverdiheter også (vil en skriver "spuki" og "feike" skrive at noe har "skåret" seg?), men det er altså slutten jeg har mest problemer med.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Readninggirl30Harald Kmay britt FagertveitbandiniBjørn SturødMarit HåverstadAgnete M. HafskjoldMarianne MTurid KjendlieDemeterHanne Kvernmo RyeIngeborg GTor-Arne JensenCarine OlsrødAnneBeathe SolbergKari MeretePi_MesonPiippokattaKirsten LundTorill RevheimBjørg RistvedtLinda NyrudTone SundlandIngunn SJulie StensethSolveigMonica CarlsenJBStine SevilhaugTone HRufsetufsaEgil StangelandsvarteperMargrethe  HaugenTine SundalHildeToveHeidiTine Victoria