Viser 11 til 14 av 14 omtaler

I 1933 opplever Seattle en voldsom snøstorm i mai. Vera må på nattskift og forlater den 3 år gamle sønnen Daniel sovende i sengen sin. Da hun kommer hjem på morgenkvisten er Daniel sporløst forsvunnet. Vera finner bamsen hans nede på gaten, men alle andre spor er slettet av et dekke hvit snø.
Åtti år senere opplever byen nok en gang snøstorm i mai, og journalist Claire blir satt på saken. Hun kommer over historien om den forsvunne treåringen, og mens hun nøster opp saken finner hun også en kobling til sitt eget liv.
En hjertevarm og rørende historie.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Synes ikke denne boka levde opp til mine forventninger. Er glad i bøker der fortid og nåtid "møter" hverandre, men synes ikke denne forfatteren overbeviser. I alle fall ikke i forhold til en voksen leser som har en del bøker på samvittigheten. Dårlige dialoger er noe av det som trekker ned. Grei som tidtrøyte.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Dette er en oppskriftsmessig nåtids-fortids-roman, ikke noe nyskapende. Men jeg liker disse historiene da - så jeg koste meg med denne boka jeg.
Les hele min omtale på ritaleser.com

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ei fantastisk bok! Denne er den nydeligste, beste skrevet, rørende og fascinerende boka jeg noensinne har lest. Den traff meg rett i hjertet. Les den og du vil aldri angre! Den perfekte blanding mellom familiedrama, kjærlighet, mysterier og sorg. Vakkert!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

BertyAgnete M. HafskjoldPiippokattaRufsetufsaSilje-Vera Wiik ValeEvaDemeterHeidi LTone Maria JonassenEster SGodemineHarald KInger-LisealpakkaBookiacTor-Arne JensenKirsten LundMalinn HjortlandIngunn SAstrid SæverhagenTanteMamieEli HagelundTonjeNorahTheacathyHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBEivind  VaksvikAndreas HesselbergStig TSissel ElisabethBeathe SolbergLailaNtotheaSynnøve H HoelIngrid HilmerBeate KristinHarald Andersen