Viser 1 til 2 av 2 omtaler

En kan dra paralleller til apartheid, til Øst og Vest Berlin, til den kalde krigen, til alle typer Borgerkriger og ikke minst til arbeidet med bevaring av planter og dyr, utfra det en leser her. Fortellingen er krevende og full av ting det gjør godt å tenke litt på før en leser videre. Samtidig som det er en fantastisk fortelling som setter lys på ting i et nytt univers. Jeg likte virkelig godt boken og anbefaler den gjerne videre. Jeg lånte den på biblioteket på grunn av tittelen og er glad for at jeg gjorde det!
Hele min omtale finner du på bloggen min Betraktninger

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Første bok jeg har lest av forfatteren. For en fantasi som løper løpsk. En annen leseopplevelse med en hund i hovedrollen. Morsom, gode poeng og absolutt verd å lese. "For også det er nestekjærlighet.. å luke byen for ugress, slik at det som e ment å gro kan få bedre vekstvilkår"

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KRune U. FurbergLilleviIngunn SBjørn SturødCarine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleKirsten LundBeathe SolbergAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvamgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneMarteLaila