Viser 1 til 10 av 15 omtaler

Ok krim

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den unge juristen Wilma har nettopp begynt i jobben som leder i Seksjon for Volds- og seksualforbrytelser.

Hun er stappfull av entusiasme og pågangsmot, og møter opp hundre prosent motivert for innsats.

Les hele omtalen her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

På en måte likte jeg Mørke hjerter. Delen om de unge kvinnene og jakten på overgriperen var spennende og føltes veldig reell. Som om noe av det faktisk hadde skjedd i virkeligheten. Delen innad i politiet var kanskje ikke like spennende, men samtidig heiet en på Wilma og koste seg når hun klarte å vinne frem med sitt eget syn. Så du får en velvilje for Wilma gjennom hele boken, også i forhold til hvor vanskelig det kan være å kombinere jobb og familieliv. Det gjør boken til en sånn midt på treet krim for meg. Men underholdende nok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er den første krimboken jeg har lest ut

Rohde får godt frem område med seksuelle overgrep og vold. Og etterforskningssakene er spennende.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg ble positivt overrasket, syns den er lettlest, og har en fin spenningskurvet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Synes denne boka er litt vanskelig både å omtale, og gi terningkast.
Jeg gledet meg, siden jeg har sansen for Rohde, og det at hun vil bruke sin kunnskap fra innsiden til å skrive krim.
Begynnelsen på boka syntes jeg var spennende, og jeg ble raskt revet inn i historien. Men som mange har sagt, byråkrati, ressursprat og sånne ting vi som lesere driter i, og ikke er viktig for historien, synes jeg ødela flyten og framdriften i historien. Jeg synes det er mer en skildring av hvordan politet går fram for å fange den kriminelle, mye mindre hvordan de kommer fram til hvem det var. Jeg satt ikke og sitret i spenning. Og de momentene som skulle være spennende, dovnet rett og slett bort fordi språket for å bygge opp spenning ikke var på plass. Hjertet dunket ikke, jeg leste ikke fortere fordi jeg var så spent på hva som ville skje. Synes historien tok seg opp en del de siste 150 sidene. Derimot synes jeg Rohde gjorde en forholdsvis god jobb med å bygge opp og utvikle hovedpersonen Wilma hele veien. Vi følger henne som ny og usikker, og får se hvordan hun utvikler seg både personlig og i jobben. Jeg får sympati for henne. Dessverre blir nok ikke dette en bok jeg vil huske, den var verdt å lese, men ikke verdt å kjøpe.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt grei krim. Jeg kommer ikke til å huske den i lang tid, men jeg likte å høre på den. Jeg er egentlig litt ferdig med krimbøker, men denne var jeg nysgjerrig på fordi jeg synes dama bak er litt tøff/kul.

Jeg liker spesielt godt at alle voldshandlinger og overgrep omtales i så korte drag som mulig. Jeg er ingen fan av at grusomheter utbroderes i det videste slik det gjerne gjøres i krim-bøker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Her er min anmeldelse av "Mørke hjerter" (ekstern lenke)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En lettlest, spennende og fengende bok med mange lag! Håper på flere bøker om denne gjengen. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

AnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MHarald KLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol Skipnes