Viser 41 til 50 av 83 omtaler

Beklager til alle dere positive lesere av denne boken.... men dette ble en nedtur for mitt vedkommende. Hadde store forhåpningen om en koselig lesestund og en god latter, men ble i grunnen bare irritert. Det tror jeg kanskje Ove hadde blitt også... ;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Känner jag igen mig? OM!! En underbar bok som tål att läsas flera gånger!

Nu har jag läst om boken och jag både skrattade högt och grät. Vilken höjdare!

Godt sagt! (1) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nå er også jeg innmeldt i fan-klubben til Ove. Tenker at et nytt uttrykk kan innføres: "å ta en Ove". Hva ville Ove sagt om anmelderen som savnet flere terninger å trille etter å ha lest romanen; må vel være noe sånt som: Din jæ... idiot - sånn går det når du gir høye terningkast til alt annet søppel du leser... det står vel en Volvo eller en BMV eller annet rask i garasjen din...Et blogginnlegg jeg skrev etter å ha lest romanen

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En helstøpt mann man bare kan bli glad i. Skulle gjerne hatt han som nabo.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har ledd og grått , ledd og grått og elsket hver side!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ove er enkemann, og ønsker å avslutte livet. Han blir stadig vekk forstyrret av naboer, og får etterhvert nye venner som viser han omsorg. Veldig herlig bok, humor og godhet. Til alle.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det ble terningkast seks, og sånn er det med den saken. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Til å begynne med likte jeg ikke Ove. Men etterhvert som nåtid ble flettet sammen med Ove sin oppvekst og liv frem til nåtid så ble jeg mer og mer glad i den mannen ! En annerledes bok om en mann med prinsipper. Anbefales !

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg skal ærlig innrømme at jeg i starten av boka til en viss grad fikk inntrykk av Ove som en noe sær og vanskelig peon med kort lunte. Imidlertid, - utover i handlingen endret dette inntrykket seg mer og mer i positiv retning, og til slutt satt jeg igjen med betydelig respekt for mannen. Spesielt på bakgrunn av det som fremkom å de aller siste sidene. Denne boka er etter min mening både godt skrevet, morsom og til dels meget dyp/tankevekkende. Vil tro at mange lesere, m.h.t. Oves vesen, klarer å gjenkjenne sider hos seg selv og/eller noen de kjenner. Det har i alle fall jeg gjort.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Turid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill RevheimIngunn SBeathe SolbergKirsten LundGrofornixHarald KAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBenedikteSynnøve H HoelDemeterTor Arne DahlJulie StensethÅsmund ÅdnøyLinda NyrudHeidi HoltanTrude JensenTanteMamieDaffy EnglundLailaEllen E. MartolRoger MartinsenTine SundalToveInger-LisePerSpelemannReadninggirl30Fride LindsethTor-Arne JensenTorJBBjørg RistvedtChristofer GabrielsenSilje-Vera Wiik ValeNora Fjellimge