Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Jeg må bare advare. Styr unna denne boken.
Jeg leser vanligvis 3-4 bøker til enhver tid, så det hender at enkelte bøker tar lenger tid enn andre. James Joyce og Lars Saabye Christensen går ikke alltid like raskt, men der er det fordøyelsen som tar tid.
Glassklart av Karin Wahlberg har jeg holdt på med i snart ett år! Jeg har fortsatt ca 100 sider igjen, men kan med hånden på hjertet si at jeg aldri har lest noe verre. Jeg fortsetter bare fordi jeg aldri har lukket en bok for godt før den er utlest.
Men her sliter jeg. Boken er en eneste lang oppramsing av rotete og meningsløse tanker. Hadde jeg ikke fått den i gave, hadde jeg krevd pengene i retur og betaling for bortkastet tid.
Et sitat skal dere få:
"Han var i bakrus og trøtt, det var unødvendig å bemerke, men han var fokusert. Til en viss grad var han det, selv om han var ambivalent. Ha så ikke på seg selv som uerstattelig. Nå for tiden satte han pris på å ha fri, men så ble det slik det ble - en av årets største høytidsdager og lite med folk." - og sånn fortsetter det.
Terningkast 0.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nervepirrende fra en av Sveriges mest solgte krimforfattere.

Hilda Glas er snart ferdig med legeutdannelsen og har fått praksisplass i sine hjemtrakter på Oskarshamn sykehus.
Les hele omtalen her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Violeta JakobsenHarald KsomniferumPiippokattaStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNinaMaiken