Viser 1 til 2 av 2 omtaler

En noe blandet opplevelse. Boken er lettlest, stoffet er spennende og Rougthvedt skriver engasjerende. Men som biografi er vel denne boken noe kortfattet og springende. Siden han blant annet har brukt mye av Max Manus sine bøker som kildegrunnlag, handler boken like mye om Manus og om motstandskampen generelt med fokus på NORIC og deres arbeid. Altså, det er presentert før i en eller annen form og tilfører derfor kanskje ikke så mye nytt.
Jeg visste om problematikken tidligere, men mens jeg leste slo det meg også hvor full av feil filmen Max Manus er, både kronologisk, men hvem som er med på hva osv.
Så en grei repetisjonav en fortelling som her er noe mer vinklet ut ifra Gregers Grams perspektiv, men en av de sentrale norske SOE-agenten burde kanskje ha fått noe mer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fant noen feilopplysninger i boken, men alt i alt en flott bok om en av Oslogjengens mest markante personer. Boken er lettlest ( jeg brukte 2 1/2 time ), men velskrevet. Anbefales!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GHanne Kvernmo RyeHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte Furuseth