Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Dette var en bok som gjorde meg veldig inspirert og motivert til å gjøre mer for å komme dit jeg vill. Det er en bok som går i dybden på å lage mål og være den du er. Jeg anbefaler denne boken til folk som har lyst til eller tenke på å prøve noe nytt. Og for de av dere som er idrettsutøvere og som vill bli litt ekstra motivert!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dag Otto "VILJSTYRKE" skrevet av Bjørn Atle Eide. Anmeldt av Christoffer Eidissen

Falskjermjegeren Dag Otto vet mer en det du vil tro om viljestyrke
Dag Otto hadde et tøft liv da han ble s kadet etter falskjerm ulykken, i falskjermjegeren. Han var egentlig utdannet politimann. Men han trente seg opp med sykling, så ble han proff, han var den første nordmannen som vant etappeseirer i "Tour de France", han har også vunnet bronse medalje i OL.

Jeg likte boka, fordi den handlet om en toppidrettsutøver som jeg liker, han har vist at du aldri må gi opp selv om alt ser mørkt ut. Som han sier "ingen ting er umulig, det umilge tar bare litt lenger tid".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandi