Viser 1 til 4 av 4 omtaler

Alicia, 17 år, finner ut at skolen er bare bortkastet tid og dropper ut av vgs. Mot alle odds finner hun seg en jobb og flytter hjem til mormor for en tid. Hun trives i jobben på kafeen og en dag står Isak i døra og Alicia faller pladask.
En ettermiddag Alicia kommer hjem fra jobben er ikke mormor der, men hun finner henne til slutt, liggende på badet med brukket lårbein og herfra skjer det mye!

Fin historie om det å høre til, gjøre sine egne valg og det å miste noen. Og få noen. For ungdomsskolen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Eg trur kanskje denne boka vart litt for ungdommeleg for meg. Historia var grei, men personleg likte eg ikkje den humoristiske måten den blir fortald på. Det er ikkje at ungdomsspråket er urealistisk, men eg klarer ikkje heilt å tru på at Alicia tek så lett på det å slutta skulen, få seg jobb og gjera sine første erfaringar med kjærleiken. Sorga ho kjenner for mormora etter kvart er meir truverdig skildra. Alicia er seg sjølv 100%, kanskje kan den motivera ungdom til å tru på seg sjølv og ikkje la seg pressa til noko dei føler seg usikre på. Eller kanskje dei tenkjer at dette er heilt urealistisk. Det er nok ein smakssak om ein liker denne boka eller ikkje. For meg vart den litt for overflatisk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

En fin bok med humor om Alicia som finner ut at videregående ikke er noe for henne. Og hva gjør man da? Takk for kloke foreldre, mormor, kjæreste, venninner osv. Ei bok å bli glad av.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundHeidi Nicoline ErtnæsHildaJulie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadPiippokattaAmanda AGrete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHarald KHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.PrunellaReadninggirl30LailaÅsmund ÅdnøyBerit R