Viser 1 til 10 av 38 omtaler

Veldig Bra

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Som alltid leverer Dan Brown en spennende bok som er vanskelig å legge fra seg. Dessverre er jeg nok ikke noe godt publikum for jeg er faktisk ikke så interessert i å vite at det finnes vitenskapsmenn der ute som vil "tynne ut befolkningen" på grunn av for stor folkevekst. Har heller ikke lyst til å vite at det ikke er bærekraftig med den fortsatte befolkningsveksten i verden i fremtiden.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den var bra. Verdt å lese. Kjempe spennende og underholdende helt til et punkt hvor det plutselig virket som om man fikk en punktering. Det er ting jeg likte ved den, men også ting jeg ikke likte ved den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Må være ganske interessert i kunsthistorie for å like denne romanen. Hvis ikke blir den litt langtekkelig. Meget interessant hovedtema.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Her synes jeg Brown tar oss med på en litt mer sci fi-aktig reise i forhold til f.eks. DaVinci koden. Boka er nydelig skrevet, men jeg klarer ikke kjøpe storyen på samme måte som nevnte kode.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har nesten ikke klart å legge fra meg denne boka, og har vært meget asosial!
Den bergtok meg fra første til siste side, med all sin spenning og lærdom! Jeg gleder meg til jeg skal på ferie der hvor noen av plassene boken har hatt sin handling!
Anbefales!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Nok en gang er Robert Langdon i fare. Han våkner opp på et sykehus i Firenze, men han har intet minne om hvordan han har havnet der. Før han har fått noen skikkelig forklaring, blir han beskutt, og tas med til et skjulested, men det virker ikke som om han er sikker noe sted...

Veldig lærerik og interessant om både Firenzes og Venezias historie, men jeg sitter igjen med at dette har jeg vel lest noen ganger før...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Altså... Innimellom mista jeg storyen av syne fordi jeg syntes jeg leste en turistguide over Firenze m.m. - stedene ned til navnet på hvert minste lille smug. Slitsomt! Symbolekspert, forresten? Mer en inngående kjennskap til kunst. Første gang jeg leser Dan Brown, ok påskelektyre, men Tom Egeland er bedre. Sorry! Ikke helt overbevist av denne...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kom aldrig in i boken och sen krånglade hörlurarna för mig så jag missade en del av det sagda. När det var fixat så tog batteriet i den förbaskade digiboken slut och så skulle den tillbaka till biblioteket eftersom det var en i kö. Läsning får ske på nytt på nya året!

Då gør jag ett nytt førsøk tre år senare

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

PangLeserStjernekastSimen "Boktimmy" IngemundsenBjørg  FrøysaaCtinaKuboaaVersionMarianneJulie StensethAtmanMonica  SkybakmoenAnn ChristinRenate BakkenAndreas BoklesersveinHeidi BBente Gro LorentzenFlettietteMarit HøvdeLisbeth Kingsrud KvistenEirin EftevandEileen BørresenMette-MVannflaskeTone Maria JonassengretemorMarit HåverstadLinnHilde H  HelsethMorten JensenSverreIdaLibraritas vVigdis VoldLesevimsaThea EmilieAnne Berit GrønbechkntschjrldHeidiIvanKikkan Haugen