Viser 11 til 20 av 26 omtaler

Jeg hadde store forventninger til denne boken, er stor fan av Carl, Assad og Rose :-) Boken levde ikke helt opp til forventningene, den er kanskje litt for lang, men likevel enspennende og god bok som jeg anbefaler alle andre fans av denne gjengen å lese!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nok en god Carl Mørk-historie :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Gledelig gjensyn med Avdeling Q og ypperlig lest av Helge Winther-Larsen ;=)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Undrar om inte detta var den av författarens bästa danska deckare. Hittills då. Älskar uppläsningen och personerna och vill ha mer av detta!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ganske mange arenaer og persongalleri å forholde seg til. Måtte holde fokus.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bøkene av Jussi Adler-Olsen om avdeling Q har igjen fått et oppsving med Marco-effekten etter mitt syn. Spennende, interessant og morsom (Assads kamel-ordtak) er stikkord jeg vil bruke her. Dette er 5. boken i serien, og hovedpersonene fremstår mer komplette og interessante samtidig som en gjerne vil møte dem igjen. Handlingen flyter lett og ledig og har et fint driv, så denne vil jeg absolutt anbefale.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

spennende

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Synes virkelig at Jussi har gjort det igjen, om ikke enda bedre. Synes "Marco-Effekten" har alt, spenning, overraskelser, troverdighet, et levende språk og karakterer. Her møter vi mange ulike kriminelle, grådige bankfolk og statlige tjenestemenn. Kan også nevne iskalde frontfigurer for kriminelle nettverk som holder sin familie og klan som fanger. Forfatterens fremstilling av de kriminelle er at de er sammensatte mennesker, fordi noen av de er ofre. Boken har ikke bare spenningen, men humoren er også tilstede. Hadde noen latteranfall av Assads kamelhistorier. Virkelig en forrykende thriller. Anbefales på det sterkeste.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Tone SundlandElla_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLaila