Viser 11 til 15 av 15 omtaler

Hærlig spennanes bok med nordnorsk vill natur og folk som hører med. Likte denne boka kjempegodt fra begynnelse til slutt, levde meg inn i den og så alt for meg som i en film, og den var lettlest. Likte den forrige åsså, og gleder meg til mer fra Frode Granhus, anbefales :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

utrolig spennende, umulig å legge fra seg! Frode Granhus kan kunsten å holde på spenningen til siste slutt. anbefales

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Herlig oppfølger av Malstrømmen! Granhus kan å skrive god krim! De veldig gode beskrivelsene av nordnorsk natur, som gir handlinga en spennende ramme, et et godt grep. Naturkreftene og intensiteten i været bidrar veldig med å gjøre denne boka intens og spennende, samtidig som Granhus har klart å lage en veldig god historie, igjen!

Gamle historier og hemmeligheter, som befolkningen gjør nesten hva de kan for å fortsatt holde hemmelig, er en del av bakgrunnen for nåtidens hendelser. Og Granhus er en mester i å knytte gamle og nye historier sammen på en spennende og intens måte, som gjør at det er vanskelig for meg som leser å gjette meg til videre handling eller løsning.

Dette er også en bok som gir meg hjertebank, både under lesning og etterpå når jeg tenker tilbake på den. Vanskelig å legge i fra seg, måtte bare lese litt til!

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Dette er en bok jeg anbefaler, for den som vil ha solid nord-norsk politikrim. Det er triste skjebner Granhus tegner opp, og en kan ikke bli annet enn berørt av det, samtidig som en fenges av de dramatiske omgivelsene og spenningen.

Jeg ser virkelig frem til flere krimbøker fra Granhus.

Les mer i blogginnlegget: http://artemisiasverden.blogspot.no/2012/12/storm-ute-storm-inne-stormen-av-frode.html#more

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Anmeldelsen er også publisert på ritaleser.com
Et digert steinras avdekker et skjelett, et lite skjelett med store skader som ikke kan skyldes annet enn grov, ytre vold.
På pleiehjemmet ligger en forbrent skikkelse uten mulighet til å kommunisere. Smertene tiltar dag for dag og det er noen som bevisst sørger for dette. Han vet hva som skjer, men han får ikke gjort noe med det. .

Politimannen Rino Carlsen kommer til Reine i Lofoten for å avhjelpe den gamle lensmannen som skal gå av med pensjon om noen måneder. Rino tror han skal få en avslappende tid på den værbitte øya, men der tar han feil. Han får mye mer å hanskes med enn han noen gang hadde forestilt seg. Og på Rino virker det som om den gamle lensmannen allerede har gitt opp jobben. Han viser ingen initiativ eller interesse og har klare tegn på depresjon. Hva er det som tynger Berge Falch?

Forfatteren bygger opp en intrige basert på gamle hendelser så alvorlige at de må hevnes den dag i dag – om ødelagte barnesinn og ønske om at rettferdigheten skal skje fyllest, og om samvittighet så svart at den kan ødelegge et helt liv.

Jeg elsker disse bøkene som handler om nye og gamle saker som flettes sammen og til slutt ender opp med å henge sammen. Det er et slags puslespill som det er mulig å pusle sammen på egenhånd – men heller ikke denne gangen klarte jeg å komme fram til løsningen før forfatteren avslørte den. .

Denne boken foregår i Lofoten, og Frode Granhus har på en fantastisk måte klart å bruke den ville naturen og været som en bakgrunn for historien som legger til en ekstra dimensjon av uhygge, dysterhet og spenning som gjør at boken fra første til siste side er så intens at man bare fortsetter og fortsetter i håp om å få enda et lite hint som kan lede til en konklusjon.

Dette er en av de mest spennende bøkene jeg har lest dette året!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Christin SillibakkenMalinTheaG LReidun SvensliNikkaDaffy EnglundBerit RSigrid Blytt TøsdalRolf IngemundsenPiippokattaMarie HolterEvaHanne Kvernmo RyeJulie StensethEileen BørresenTove Obrestad WøienChristinaLinda RastenAnn Christinmay britt FagertveitLene AndresenHarald KAnniken LTanteMamieDemeterEllen E. MartolReidun Anette AugustinIngunn SBjørg L.Bjørg  FrøysaaRune U. FurbergIna Elisabeth Bøgh VigreDinaEster SmgeVannflaskeSynnøve H HoelRufsetufsaKristine87