Viser 1 til 3 av 3 omtaler

En god krimbok med overraskende vendinger. Dette er ikke en bok for sarte sjeler. Boken handler om krimetterforskeren Louise som etterforsker en sak om funnet av et kvinnelik. Det viser seg at kvinnen som ble funnet død er en pike fra en anstalt for psykisk utviklingshemmede. Denne piken ble rapportert død for mange år siden. Louise må nå finne ut hvordan det henger sammen at en allerede død og begravet kvinne dukker opp død i skogen mange år etter den angivelige begravelsen. Etterforskningen fører til mange overaskende hendelser, flere dødsfall og tildels grove skildringer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er en bok med sterke virkemidler. På slutten av boka, der hele sammenhengen faller på plass, går det ordentlig opp for leseren hvilken hjerteskjærende og dypt umenneskelig historie man her er blitt presentert for. Men forfatteren nøyer seg ikke med dette. Hun smører tykt på. Underveis hører vi om druknede småbarn og så mange voldtekter og drap at det halve kunne vært nok. Stilt opp mot denne grusomheten virker den noe latterlige bihistorien om politikvinnens geskjeftige venninne som ryker uklar med både tilkommende ektemann, prest og håndverkere, ganske så malplassert. I mine øyne virker sammenstillingen av det grotesk brutale og det lett latterlige og hverdagslige som et uoverskridelig stilbrudd.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har ikke lest noe av denne forfatteren før, men kanskje det blir flere etterhvert.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Stig TPilarisKjerstiAkima MontgomerygretemorKarin BergCathrine PedersenNeraLiljaKirsten LundHarald KTanteMamieBjørg Marit TinholtIngeborg GJulie StensethMonica CarlsenBeathe SolbergPiippokattaMorten BolstadNikkaChristofferKjell F TislevollAnniken RøilHilde H Helsethandreas h. o.Ellen E. MartolHelen SkogBertyBerit RJarmo LarsenTuridmajaTheaEgil StangelandEster SAgnete M. HafskjoldAnneWangAlice NordliTonesen81Jan-Olav SelforsHenrik  Holtvedt AndersenLisbeth Marie Uvaag