Viser 1 til 5 av 5 omtaler

Kan si med en gang at jeg elsker denne serien og denne boken er noe av det beste jeg har lest :) umulig å legge den fra seg, spenning fra start til slutt! Anbefales virkelig på det sterkeste ;) Cassandra Clare er virkelig en dyktig forfatter! Forelsket meg også i serien føre denne the infernal devices. Gleder meg til å begynne på bok nummer 2 :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skyggejegerne -demonenes by
Cassandra Clare
Av Klara Lie

Boken handler om 15-åringen Clary Fray som oppdager skapningene kun hun kan se rundt seg. Senere blir moren hennes bortført av demoner. Clary prøver å finne ut hvor moren er, samtidig som hun stadig finner mer ut om hennes døde far.

Jeg syntes boken var veldig spennende og bra fordi det skjedde ting hele tiden. Innholdet varierte mye fra kjærlighet til dreping av demoner. Noe som også var bra var at den startet i et mord. Boken var veldig spennende fra første til siste side, og jeg er ganske sikker på at jeg kommer til å lese den neste boken i serien og se filmen.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

The Mortal Instruments er en serie på seks bøker som byr på en hel lapskaus av vesener. Du kjenner vel til magikere, vampyrer, varulver, alver og demoner? Også har vi en ny og ukjent rase, nemlig Skyggejegere. De følger sin egen lov og myrder vesener som bryter loven for vesenene. De er fulle av svarte merker på kroppen - runer.

Clarissa "Clary" Fray blir introdusert for denne verdenen etter at hun er vitne til at en trio av skyggejegere myrder det de kaller en demon, og bare dager etterpå forsvinner moren til Clary sporløst. Clary møter på store farer, større enn hun trodde var mulig at fantes.

Bøkene er tykke, men de byr på spenning, action, romantikk, latter og tårer. Alt som skal til en superkjekk og arrogant skyggejeger, en lav rødtopp til hovedperson og selvsagt fantasy med en klype salt.

Se min anmeldelse av boka; City of Bones

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En veldig god bok, en av de bedre for ungdom faktisk. Gleder meg til å begynne på neste bok, en absolutt anbefaling for ungdom som liker fantasy. Like også den uventa tvisten som kom i slutten av boka.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dette er definitivt en bok verdt å lese, for den er utrolig spennende! Masse handling, fengende historie og gode karakterer. Føler ikke at denne fantasyserien har blitt inspirert av noen andre liknende serier, og jeg synes den er unik. Leste den ut på noen få dager, og jeg gleder meg som en liten unge på julaften til å lese de neste bøkene i serien!

Avslutningen til romanen er helt syk! Satt som et spørsmålstegn og tenkte at :" Slik avslutter man en bok!". Typisk at jeg ikke kunne begynne på den andre boken i serien, hehe :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Kay NilsenHarald KBjørg Marit TinholtTuridEivind  VaksvikHallgrim BarlaupKaroline in WonderArcticDwarfGVAndreas BokleserHilde AaBjørg L.LailaHilde Merete GjessingBjørner SandomkriraNeda AlaeiSunniva83Beathe Solbergingar hJulie StensethMarteedgeofawordLiva DelirIdaJohn LarsenvaskeklutEli HagelundBerit RHanne Kvernmo RyeLeseberta_23TralteAnjaPär J ThorssonErikmgeMarianneKnut HauglandBoktimmyIngunn Øvrebø