Viser 11 til 17 av 17 omtaler

Denne boka er helt fantastisk! Den har alt...

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Grei ferielesing.

Godt sagt! (2) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ei herlig fortelling som fanger deg gjennom heile boka :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jo mer jeg leste, jo mer glad ble jeg i denne boka. Det tok litt tid ut i boka før den virkelig fikk fram litt følelser og ble virkelig bra, men da fikk jeg heller ikke lagt den fra meg. Den historiske fortellingen om fortiden sammenflettet med nåtiden, var spennende. Den var nok litt forutsigbar, men det plager ikke meg. Boka anbefales!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

En lettlest familiehistorie. Har nok kunnet vært litt kortere. Noen ganger merker jeg at forfatterne drøyer ut, og da blir effekten heller at boken blir dårligere i mine øyne. Her er det spesielt Hopes usikkerhet, og litt vel mange gjentakelser. Men alt i alt en god bok om en kvinne som driver et bakeri på Cape og hennes familie. En dag finner hun ut at ting kanskje ikke er slik de alltid har sett ut i familien, hennes bestemor har en dyster fortid som hun må finne ut av. Dette bringer henne til Paris, og hun møter mange mennesker som åpner hennes sinn og tanker rundt familie, historie, religion, seg selv og om kjærligheten.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hope driver familiens bakeri som tredje generasjon. Økonomien skranter, i tillegg til en opprørsk datter og en dott av en eksmann. Bestemoren, som både Hope og datteren har et nært forhold til, har blitt dement, men i et klart øyeblikk gir hun Hope en liste med navn og et oppdrag: finn resten av familien i Paris!

Dramatiske hendelser fra fortiden ser igjen dagens lys, og Hope kommer over familiehemmeligheter hun ikke har hatt noen anelse om.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundHeidi Nicoline ErtnæsHildaJulie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadPiippokattaAmanda AGrete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHarald KHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.PrunellaReadninggirl30LailaÅsmund ÅdnøyBerit R