Viser 1 til 3 av 3 omtaler

Nydelig! En vakker miks mellom gammelt og nytt, tradisjon og inovasjon. Jeg elsker stilen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nydelig og inspirerende bok. Mest for den litt avanserte strikker og som har tålmodighet til å strikke på tynne pinner med intrikate mønster. Mye lekkert som skal strikkes her ja .

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har trillet terning og satt favorittstempel på denne- helt uten å ha testet oppskriftene. Likevel: jeg har aldri sett en mer fristende håndarbeidsbok, og hadde jeg ikke visst bedre hadde jeg kalt den verdens beste kokebok- den er så full av fristelser at jeg får vann i munnen bare av å bla i den!
Noen av oppskriftene er inspirert av gamle mønstre, som fana-kofta og åttebladrosa, andre er helt nye og skikkelig spreke, både når det gjelder farger, fargekombinasjoner, snitt og fasong. Hva mer kan man ønske seg?
Det er i hvertfall helt sikkert at strikking og hekling ikke er forbeholdt bestemødre!
(Garn skal kjøpes i mårra- og da kan man allerede håpe at de første maskene er på pinnen i løpet av kvelden!)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Sigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandHarald KLinda NyrudPi_MesonPiippokattaStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer SmedaasRoger Martinsen