Viser 1 til 10 av 23 omtaler

En godt skrevet bok med gode personskildringer som det er lett å bli glad i.
Historien fra nåtiden er litt "typisk"; jente møter gutt, jenta blir bergtatt av gutten, gutten er ikke den han gir seg ut for å være. Jeg synes også jenta virker litt for svak, men det er kanskje meningen med tanke på oppveksten hennes.
Historien fra krigen setter mer spor i meg, den fenger mer og virker mer sannsynlig.
De løse trådene som blir samlet opp mot slutten virker litt hastige og en smule usannsynlige, men de henger allikevel på greip.
Terningkast svak 5.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

en nydelig bok- spennende og velskrevet ,plottet henger sammen og karakterene blir fyldige og kjære venner og best av alt- alle trådene samles ---nesten

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fikk denne boken med anbefaling fra en veninde. Jeg synes historien er for opplagt og er ikke imponert over språket. Dette blir litt for mye "ukeblad" roman for meg.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Har med tiden oppdaga at jeg overhodet ikke er en Lucinda -fan. Av de bøkene jeg nå har lest av henne, er dette den som gav meg mest.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Åh for en fantastisk fin bok :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Spännande!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Fantastisk historie!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg elsket denne boken og klarte ikke legge den fra meg❤

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg var litt skeptisk til å begynne med, men etter hvert ble boka veldig spennende da vi begynte å følge den britiske agenten Constance sin støtte til motstandsbevegelsen i Frankrike. Jeg klarte ikke å legge boka fra meg igjen. Boka var vakker, romantisk, rørende og ga så gode beskrivelser av omgivelsene. Helt nydelig og intens leseopplevelse. Det var lett å overse den tidvise dårlige oversettelsen fordi handlingen er så medrivende, og man blir så glad i karakterene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaritaolineAvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAud Merete Rambøl