Viser 21 til 30 av 34 omtaler

Dette var en bok jeg ikke hadde noen store forventninger til, og etter et par kapitler la jeg den faktisk fra meg. Av en eller annen grunn valgte jeg å oppta lesingen og har ikke angret et eneste sekund siden. Denne boken er gripende på mange måter. Personlig opplevde jeg alt fra sinne, til glede og alt imellom. Forfatteren skildrer alle aspektene av livet i denne historien på en fantastisk måte. Frister med en tur til Kreta og Spinalonga i nær fremtid!

Denne anbefales! God lesing enten du er fascinert av historien til denne plassen, eller om du bare er ute etter en underholdende bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne boka hørte jeg som lydbok. Jeg kjedet meg de 5 første CDene. Hele tiden trodde jeg den skulle ta seg opp, men den store spenningen uteble. Jeg trasset meg igjennom og er ikke spesielt imponert. Det hjelper heller ikke at jeg ikke liker denne innleseren, som avslutter nesten alle setninger som spørsmål.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Veldig fin bok med en god historie! Synes at forfatteren har klart å flette inn gresk historie på en god måte. Lærte masse om Hellas og spedalskhet som jeg finner veldig interessant. Denne fikk meg til å ville reise til Hellas igjen og ikke minst Spinalonga! Anbefales!

Godt sagt! (2) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Vakker historie, lærte mye om øya, sykdommen:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er en bok som fester seg i hjertet! Gode figurer, god skildring av Hellas, godt historisk innblikk.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Anbefales virkelig! En fantastisk historie om et vakkert og spennende land. Jeg er veldig glad i Kreta og jeg mistet ikke interessen av Kreta ved å lese boka, men fikk desto større trang til å dra nedover igjen. En utrolig spennende historie som gjør at man vil granske dypere og kanskje besøke øya som er så godt beskrevet her. Jeg har selv besøkt Spinalonga som følge av denne boken, men jeg anbefaler å dra FØR du leser boken, da får du et enda større innblikk og vet hvor alle bygningene er.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Veldig tunglest bok,med lite spenning,jeg tenkte å gi opp men heldigvis fikk jeg med meg slutten som var bra

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (3) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

siljehusmorKirsten LundMarianne MHarald KMarianne  SkageJan-Olav SelforsTheaTove Obrestad WøienReadninggirl30NorahJarmo LarsenPiippokattaToneTrude JensenAnniken RøilAud- HelenTor-Arne JensenElisabeth SveeVioleta JakobsenlesefolenJan Arne NygaardTralteHeidi HoltanMari BaardsethSigrid Blytt TøsdalLailaAnitaINA TORNESJohn LarsenCaroline Ekornes JohannessenBerit B LieHege LMorten BolstadAkima MontgomeryLinnPrunellaVigdis VoldRandiASissel ElisabethDemeter