Viser 1 til 8 av 8 omtaler

Helt grei underholdning. Men begynner å bli vel så mye drama som krim. Ikke spesielt spennende.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Joda, denne fenget også, og jeg liker at man følger historien til hovedpersonene samtidig som plottet skrider frem. Men Läckberg kunne gjerne fornyet seg i hvordan hun bygger opp sine romaner, det blir litt likt fra bok til bok. Tar en pause før jeg leser de siste bøkene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fantastisk godt skrevet. Krim på sitt beste. Ingen utmalende spekulative voldsscener, ingenting ekkelt, bare skikkelig god spenning! Läckberg får svært godt til de forskjellige personskildringene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

For min del er dette den beste boken i serien. Utrolig spennende plott, og mye action! Gleder meg allerede til neste bok :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En klassisk Fjällbacka-krim, der det er vanskelig å se hva som er løsningen underveis. Det fine med Läckbergs bøker er kombinasjonen av krim og roman, i det at man følger Erica og Patriks liv i tillegg til krimhistorien. Dette var imidlertid den første av hennes bøker der jeg midtveis i fortellingen tok meg i å tenke at nå begynner disse bøkene å bli litt like i oppbygging. Men for all del, det tok jo såpass mange av bøkene før den tanken slo meg!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fiffig, drivende, god, klimaks? godt språk!

6ordsanmeldelser av bøker, intet mer intet mindre...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kjempebra krim. Like gøy hver gang, å lese om folkene i Fjällbakka. Håper det kommer flere av disse bøkene og menneskene i dem :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Tone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeStig TJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnneWangMarianne MHarald KBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.Tove Obrestad WøiengretemorCarine OlsrødAud- HelenPiippokattaGrete AastorpAnne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOlemgeWencheDressmyshelfRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjersti