Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Fornøyelig tullball, lett alvor og mange underfundige samt underholdende fakta om det norske kjøkken, matkultur og oppskrifter ca 1955-1985 + -. Undertittel: nostalgisk kokebok. Petter Schjerven trør til igjen med glimt i øyet, humor og lett alvor. Jeg pløyde gjennom hele boka på over 300 sider på få timer. Det sier vel noe om underholdningsverdien :-) Dessuten er de mange velvalgte illustrasjonene ganske så artige. Blidt gjensyn med det som nå er blitt litt snodige retter -- så som den tidligere så populære aspik'en(!) Mange av rettene kan jeg ikke huske da det enten var før min tid eller når jeg var veldig liten. Men det er uansett festlig og informativ lektyre.
Unn deg en kveld i sofakroken med pledd og god drikke og denne boka. Glis er garantert! :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

RandiTor-Arne JensenHeidi HoltanMorten JensenVibekeAud Merete RambølRoger MartinsenAmanda AHanne Kvernmo RyeSynnøve H HoelEllen E. MartolAnne-Stine Ruud HusevågtuhamreMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingKirsten LundHarald KLailaReadninggirl30TanteMamieReidun Anette AugustinChristoffer SmedaasBirkaLeseberta_23Aud- HelenTorill RevheimBenedikteChristin SillibakkenTrude JensenLars Johann MiljePiippokattaFride LindsethLisbeth Marie UvaagStig TFindusIngeborg GAkima MontgomeryMarteBerit B LieKine Selbekk Ottersen