Viser 1 til 9 av 9 omtaler

Dette er den første boken jeg leser av Staalesen, og den sprengte mine forventninger

En svært spennende bok som drar deg inn i en helt annen verden hvor du tas med til ulike steder i Bergensområdet. Må si at de siste sidene var overraskende!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Varg Veum 16

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Klassisk Veum. Som vanlig en fryd å lese for en gammel Staalesen-fan!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Gunnar Staalesen skuffer aldri. Nok en bra bok om Varg Veum. Anbefaler sterkt å høre Varg Veum-bøkene på lydbøker, Lasse Lindtner som oppleser er i en egen kategori!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Min første fullførteVarg Veum! Jeg har forsøkt meg på flere. En midt på treet bok for meg. Synes Varg blir litt tegneserie med sine stadige humoristike kommentarer- som en lett actionfilm som ikke sitter så lenge etter den er ferdig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Bare greit denne gangen fra Staalesen

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er en kjempespennende krim. Jeg hørte den som lydbok. Lasse Lindtners opplesning av denne romanen er suveren! På mesterlig vis gir han liv til hver enkelt karakter i romanen. Det blir like spennende som et kriminalhørespill. Og selvsagt skal Veum'en snakke skikkelig bergensdialekt! Persongalleriet i romanen er stort, og i siste halvdel syntes jeg det kanskje ble litt mange karakterer å forholde seg til. Men Staalesen balanserer det hele utrolig godt opp mot bokas spennende historie, så dette blir en bok, og særlig en lydbok jeg anbefaler alle krimelskere å lese/høre.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Herlige Varg Veum! Nok en god krim fra Staalesen! Jeg hørte boka som lydbok, lest av Lasse Lindtner. Det er en fantastisk opplevelse! Han leser så bra, på bergensk selvsagt, og gjør hele boka mer troverdig. Samtidig spiller han så mange roller, og gjør de så forskjellige, så det er nesten som å høre et radioteater!

Staalesen er flink til å beskrive, både mennesker, stemninger, landskap, følelser. Det gjør at dette er en veldig god bok, det er ikke bare krimhandlingen som er bra. Hele boka er en utrolig god leser-/lytteropplevelse.

Handlingen er ikke intens, men spenningen bygger seg opp. Overraskende slutt! Boka er best når en har med seg Veums historikk fra tidligere bøker, men er også bra alene.

Godt sagt! (11) Varsle Svar

Trodde jeg var lei Varg Veum, men denne var utrolig spennede :-)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Marit HøvdeFriskusenAnne-Stine Ruud HusevågYvonne JohannesenBjørg RistvedtHarald KBjørg Marit TinholtRufsetufsaReidun Anette AugustinHanneTatiana WesserlingPiippokattamarithcTine SundalEllen E. MartolJohn LarsenTorill RevheimBirkaKirsten LundSol SkipnesBjørg L.Ingunn SJulie StensethStig TFrode Øglænd  MalminTor-Arne JensenHilde H HelsethKarin  JensenRuneAvaAud- HelenInge KnoffHeidisiljehusmorChristoffer SmedaasAkima MontgomeryKristine Louisemay britt FagertveitLailaTanteMamie