Viser 11 til 20 av 30 omtaler

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En samfunnsaktuell ungdomsskildring fra bloggeren Linnea Myhre. Om spiseforstyrrelser og psykisk helse.
Jeg syntes den var ganske deprimerende å lese - det meste er mørkt og trist i livet til Linnea, men det finnes små lyspunkt også, og det var interessant å lese om hvordan hun ser på livet - selv om det er milevis fra hvordan jeg selv har det. Hun blogget skarpere enn hun skriver i boken, etter min mening - ting er tonet ned - og det legger en demper på lesingen også. Vil karakterisere boken som interessant, tidvis morsom og veldig mørk og trist. Synes det er utrolig leit at noen har det slik, når livet kan være så mye mye mer! Ønsker henne alt godt og håper hun får det bedre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Evig søndag", Linnėa Myhre.
I dag har jeg vasket klær, handlet, laget middag, rigga om bredbåndet, gjort litt sekretærarbeid og snakka med familien når vi spiste middag - taco. Alt dette gjorde jeg mest for å kunne si at jeg har gjort noe annet enn å "bare lese" - for jeg har lest denne boka fra perm til perm også.

Artig å bli positivt overrasket over ei bok og en forfatter. Kall henne gjerne blond og bloggete, men hun har levert en gripende bok om å føle at hun ikke passer i sin egen kropp. En kropp som blir tynnere og tynnere, et sinn som sliter mer og mer, og et liv som blir vanskeligere og vanskeligere. Det er ikke akkurat Agnar Mykle-kvalitet over dette, men synes hun beskriver godt hvor vanskelig de enkleste ting kan være, og hvor irriterende andres innfall og verdier kan virke når formen ikke er helt på topp.
Anbefales veldig.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Leste ferdig boka på 4 timer. I det øyeblikket jeg var ferdig angret jeg på at jeg ikke tok meg lenger tid til den. Den ble etter bare 2 uker plukket opp igjen, og nok en gang ferdig samme dag som jeg begynte.
Håper på flere bøker av Linnéa Myhre!

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det beste med å skrive bøker er at de som skriver dem trenger ikke nødvendigvis å ha forskjellige utdanninger innenfor skriverier. Tvert imot. Når en skriver en bok som gjør at noe langt inn i sjela vekkes til live, da har en virkelig gjort det, og det har Linnea Myhre med "Evig søndag". Skråstilt tekst

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Grenser mot kjedelig. En følelse av å ha lest det før, bare i.. mer interessante ord og vendinger. Sikkert artig for dem som leste bloggen og er nyssgjerrig på personen bak. Svart humor og sleivspark finnes i bedre utgaver.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er urettferdig av meg å skrive at dette bare ble en bok i rekken av bøker over lignende tema. Urettferdig fordi at hvis dette hadde vært den første jeg leste, hadde jeg likt den enda bedre - fordi det var nytt for meg. Men det var den altså ikke, selv om jeg for all del likte den - men nå ønsker jeg meg noe nytt. Les hele min omtale på ritaleser.com

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Eg syntes dette er ei tankevekkande bok fordi ho gir eit så ærleg og usminka bilde av situasjonen og sjukdommen til hovudpersonen. Ho er jo ei ressurssterk jente som har gått "i lås" på eit vis. Ho hatar seg sjølv og livet sitt, ho ønskjer berre å sove. Samtidig er ho på veg til noko betre kanskje? Eg syntes ho skriv godt - og har ein fin humor midt oppe i alt det traurige. Ho er slave av alle reglane sine om når og kva ho kan eta. Eg syntes det er interessant også å lese det ho skriv om å vera på nettet - hennar liv der kontra hennar liv i den vesle leiligheten. Kan det vera at denne jenta har levd for mykje virtuelt eller på nett? At det ho treng er å kome tilbake til mora og oppleve nærheiten igjen og slik sett starte på nytt å nærme seg det "reelle" livet.
Eg håper Linnea Myhre vil fortsette å skrive - gjerne fleire romanar - ho er eit talent!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Lettlest og absolutt verdt å lese.
Les mer på bloggen hvis du vil: http://artemisiasverden.blogspot.no/2013/01/evig-sndag-av-linnea-myhre.html#more

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Christoffer SmedaasEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.Tove Obrestad WøiengretemorCarine OlsrødAud- HelenPiippokattaGrete AastorpAnne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOlemgeWencheDressmyshelfRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiIngeborg G