Viser 11 til 20 av 20 omtaler

Herlig bok om Agnes som har kjærlighetssorg! Heidi Linde balanserer fint det tragiske og det tragikomiske, og boka er både morsom, underholdande og lettlest - kan abolutt anbefalast!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En herlig og humoristisk bok om triste Agnes! Anbefales!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Agnes er flyvertinne, 32 år og dumpa av kjæresten etter eit langt forhold. Knust av kjærleikssorg flyttar ho mellombels til ein leilegheit som far hennar eig. Ho ligg i senga, ser på TV, er deprimert og føler at livet er utan meining. Og det er stort sett kva det handlar om i boka, irriterande nok. Dei beste partia i boka er når forfattaren let Agnes sjå attende på opplevingane i barne- og ungdomstida si. Kan hende er det ikkje så rart at Agnes er blitt den ho er blitt?

Agnes i senga er ei morosam bok, har eg lese i fleire omtalar. Eg ristar berre litt oppgitt på hovudet. Ei vaksen kvinne som oppfører seg som ein 14-åring er patetisk. Eg kjende eg vart irritert av å lesa om den sjølvopptekne og barnslege Agnes-karakteren som legg seg i senga og sørgar over den tåpelege eks-kjæresten sin. Boka hadde vore meir interessant om me òg kunne fått sett Agnes og hennar liv frå ein annan person sin synsvinkel. Heldigvis tyder slutten av boka på at Agnes byrjar å bli klar for Eit liv utanfor senga.

Heidi Linde skriv lett; språkflyt og dialogar er fine. Ho prøver å vera småironisk og humoristisk og ser med skråblikk på den situasjonen Agnes er i. Men historia vert for tynn og dum. Det beste eg kan sei om boka er at ho òg er ganske tynn.

Heile omtalen på bloggen min

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Underholdende.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kosebok! Hørte den som lydbok.Lo godt mange ganger og går fortsatt og tenker på Agnes :-) Jeg har lyst til å bli bedre kjent med henne!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Herlig roman om triste Agnes! Hørte den som lydbok, og Tone Beate Mostraums stemme passet helt perfekt til stemningen i denne boka. Det var en fryd å høre denne boka, og jeg likte fortellingen veldig godt. Lydboka er på drøyt seks timer, og det er en fin lengde på ei bok.

Agnes, som er i et trist humør etter at samboeren hennes har forlatt henne, er en herlig jente å bli kjent med. Etterhvert i boka blir vi bedre og bedre kjent med henne, og hennes forhistorie, og da forstår vi henne bedre. Hun har et trist syn på det meste, og ser stadig vekk for seg sin egen begravelse. Det er ikke mye optimisme i denne jenta nei!

Boka er morsom, da forfatteren har klart å skrive fortellingen på en måte som gjør at jeg stadig vekk måtte le og småhumre for meg selv. Oppleserens stemme passet i tillegg så perfekt, at jeg synes dette var en stor lytteropplevelse.

Denne boka gjør at jeg har veldig lyst til å lese mer av Heidi Linde. Det er noe med språket og flyten som gjør at det er så artig å lese/høre denne boka ihvertfall.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Veldig lett og enkel bok om det å bli forlatt, hvordan takle det på godt og vondt, og hvordan gå videre med livet. Agnes er en ganske naiv ung dame som er blitt bedratt av kjæresten, og ikke vil innse dette helt. Hun spinner drømmer om å få han tilbake, men må etterhvert innse at livet må gå videre. Det beste av alt er at en kommer styrket ut av slike ting.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne boken likte jeg og her kan du se min omtale:http://beathesbokhylle.blogspot.no/2013/01/bokomtale-agnes-i-senga-av-heidi-linde.html

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vanskelige temaer fortalt med mye humor. Det er sjeldent, og dette var bra. En norsk "Bridget Jones dagbok." Skulle gjerne sett filmen "Agnes i senga".

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Denne likte jeg godt, fikk fram latteren flere ganger.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Christoffer SmedaasRoger MartinsenTove Obrestad WøienSigrid Blytt TøsdalBjørg Marit TinholtTrude JensenkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseSissel ElisabethTurid KjendlieIngvild SmgeelmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik Vale