Viser 1 til 1 av 1 omtaler

9 drager, er nok en vellykket Harry Bosch bok i mitt univers av leste Harry Bosch krimbøker. Og jeg har lest de fleste av Bosch-bøkene. Alle er de superb krimlitteratur i sjangeren, hardkokt politiroman.

I denne boka følger vi Bosch i heseblesende spenning, delvis i LA, men mesteparten av handlingen foregår i Hong Kong. Alltid litt ekstra artig når helten skifter miljø. Så også her.

Jeg har vel sagt det før, men gjentar gjerne, Harry Bosch bøkene kan leses hulter-i-bulter, men best er det å lese de i kronologisk rekkefølge. I alle bøkene er det referanser til tidligere Hendelser og levd Harry Bosch liv så derfor, begynn gjerne med begynnelsen:)

Oppsummert, jeg triller terningen for denne boka til en sterk femmer, nei, en sekser! 9 drager er kvalitet, all the way!

PS må nesten få nevne at denne boka bare fant jeg en tid tilbake i en bokeske i gården der jeg bor. Det var bare å forsyne seg av de bøkene du fant interessant. Altså kom 9 drager til meg, helt av seg selv og aldeles gratis. Heldige meg:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Therese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandHarald KLinda NyrudPi_MesonPiippokattaStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer Smedaas