Ni drager

av (forfatter) og Stian Omland (oversetter).

Gyldendal 2011 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.40 (15 terningkast.)

38 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp bøker hos haugenbok.no Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

En butikkeier blir drept i et av Los Angeles tøffere strøk, og Harry Bosch blir bedt om å etterforske. Etterforskninga fører Harry inn i et kriminelt univers hvor triadene regjerer. Dette er den 15. romanen om Harry Bosch.

Omtale fra forlaget

Harry Bosch prøver å finne sin savnede datter, i en bok som fører oss fra Los Angeles' gater til Hongkongs glitrende skyline. Den tiende tittelen på Gyldendal i serien om etterforsker Harry Bosch.

Harry Bosch får i oppdrag å etterforske et drap sør i Los Angeles, i butikken Fortune Liquors, hvor den kinesiske eieren under et ran er blitt skutt og drept bak disken. Med hjelp fra medlemmer av politiets avsnitt for asiatisk gjengkriminalitet finner han snart en mistenkt, et Los Angeles-medlem av en triade fra Hongkong.Men før Bosch rekker å avsløre mannen, får han beskjed om at datteren hans, Maddie, som bor i Hongkong, er savnet. Han slipper alt han har i hendene for å reise og finne henne. Kan det være en forbindelse mellom forsvinningen og saken i Los Angeles?Harry Bosch kjemper mot klokka i en ny og ukjent by, der ingenting er slik man skulle tro.Michael Connelly er tidligere kriminalreporter. Han har vunnet flere priser, og er også kåret til «verdens beste politiromanforfatter» i GQ Magazine. Han har flere ganger toppet bestselgerlistene i USA.

Bokdetaljer

Forlag Gyldendal

Utgivelsesår 2011

Format Innbundet

ISBN13 9788205407039

EAN 9788205407039

Genre Politi og detektiver Krim

Omtalt sted Los Angeles Hong Kong

Språk Bokmål

Sider 371

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

1 6 6 2 0 0

Bokomtaler

9 drager, er nok en vellykket Harry Bosch bok i mitt univers av leste Harry Bosch krimbøker. Og jeg har lest de fleste av Bosch-bøkene. Alle er de superb krimlitteratur i sjangeren, hardkokt politiroman.

I denne boka følger vi Bosch i heseblesende spenning, delvis i LA, men mesteparten av handlingen foregår i Hong Kong. Alltid litt ekstra artig når helten skifter miljø. Så også her.

Jeg har vel sagt det før, men gjentar gjerne, Harry Bosch bøkene kan leses hulter-i-bulter, men best er det å lese de i kronologisk rekkefølge. I alle bøkene er det referanser til tidligere Hendelser og levd Harry Bosch liv så derfor, begynn gjerne med begynnelsen:)

Oppsummert, jeg triller terningen for denne boka til en sterk femmer, nei, en sekser! 9 drager er kvalitet, all the way!

PS må nesten få nevne at denne boka bare fant jeg en tid tilbake i en bokeske i gården der jeg bor. Det var bare å forsyne seg av de bøkene du fant interessant. Altså kom 9 drager til meg, helt av seg selv og aldeles gratis. Heldige meg:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

i løpet av 2014 har jeg som mål å lese 50 bøker. Likevel går kvalitet foran kvantitet, så det gjenstår å se hvordan dette går. Følg gjerne med =)

(kommer til å skrive bokomtaler her: www.spraakraadblaagg.wordpress.com)


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

 • "Det femte vitnet" av Michael Connelly
 • "The crossing" av Michael Connelly
 • "The burning room" av Michael Connelly
 • "The Concrete Blonde" av Michael Connelly
 • "The gods of guilt" av Michael Connelly
 • "Den svarte boksen" av Michael Connelly
 • "Den andre siden av loven" av Michael Connelly
 • "The Black Box (Harry Bosch)" av Michael Connelly
 • "The scarecrow" av Michael Connelly
 • "Angels Flight" av Michael Connelly
 • "The overlook" av Michael Connelly
 • "Utfor kanten" av Michael Connelly
Alle bokanbefalinger for dette verket