Viser 21 til 30 av 95 omtaler

Veldig morsom og bra bok. Louisa tar tak i mange utfordringer i livet og alt snur helt på hodet når hun møter Willam Traynor. Anbefales!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er en fantastisk roman, som får deg til å dra på smilebåndet og sitte med tårer i øynene. Når jeg først startet på boken, klarte jeg ikke legge den fra meg. Forfatteren har en fantastisk måte og formidle historien på. Boken kan ikke beskrives, det må oppleves. Dette er en av de beste romanene jeg har lest, og er en bok jeg aldri vil glemme.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Fantastisk bok, intet mindre!
Denne boka fanget meg fullstendig og jeg både lo høyt og gråt hulkende underveis. Anbefales på det varmeste! :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Før jeg begynte å lese denne boken hadde jeg lest en annen bok av Jojo Moyes(den ene pluss en). Forelsket meg helt i den, og tenke denne måtte bli like bra. Ettersom at den hadde fått veldig mange gode anmeldelser fra forskjellige, var jeg spent. Og jeg hadde rett, den var fantastisk bra! jeg var litt usikker i starten, tenkte dette kommer til å bli enda en klisjé, men der tok jeg feil. Det er en handling utenfor "det vanlige". Det var nytt og spennende. Jeg ble revet med inn i en annens liv. Det var som om jeg var der, inne i Will og Lou's verden.

Det var mye som kom som en overraskelse i boken. Men må innrømme at slutten var den beste. Du må lese til helt siste side, da ble boken helt komplett. en fantastisk avslutting. en fantastisk bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg hadde skyhøye forventninger til denne boka etter å ha hørt så mye bra om den i lang tid, så egentlig var jeg litt uvillig til å lese den, jeg var redd for å bli skuffet.
Skuffet ble jeg ikke, men den var heller ikke så fantastisk som mange vil ha den til. Ja, den er skrevet bra. Ja, det er en gripende histore som jeg ikke hadde lyst til å legge fra meg. Ja, den er både humoristisk, ettertenksom og oppslukende. Men jeg ble litt irritert også, både på forholdet mellom hovedpersonene og på slutten.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

For å si det sånn blir jeg lett veeeldig skeptisk når "alle" sier at: Den boka må du bare lese, den er helt topp! Det ligger en iboende mistenksomhet beliggende i det innerste av ryggmargen min når superlativene flommer like tett som regnbygene en typisk trøndersommer (som i år). Derfor har jeg nå gitt stjerner både til dem som roser denne boka opp i sky, men også til dere som har en litt mer reservert holdning.
Fri og bevare meg vel, boka er morsom og verden trenger flere Louisaer som våger å gå rundt i strømpebukser som får henne til å se ut som ei forvokst humle. Et aldri så lite spark til konformitetens slavelignende kriterier og en hyllest til alle dem som våger å være tro mot seg selv, på tross av hva alle andre gjør, tror og synes. Sånt liker jeg. Hovedpersonen er sjarmerende spesiell og kjærlighetshistorien som utvikler seg er både rørende og troverdig men det alvorlige temaet historien spinnes ut fra gir ikke nok dybde og perspektiv. De praktiske problemstillingene over å være totalt avhengig av hjelp fra andre beskrives godt, også mange av Wills psykiske refleksjoner og reaksjoner.
Alt i alt en fornøyelig historie, som minner mye om den franske filmen "De urørlige". Likevel er jeg ikke helt overbevist, selv og lesestunden både var morsom og underholdende, - fantastisk var det ikke, så terningen i dag står støtt på fireren.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Litt overrasket over at denne har blitt en så bestselger? Koselig bok og fin handling, men syns ikke den var noe spesiell.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En utrolig fin bok!
Lå selvsagt i kortene hva som skulle skje og kom i grunnen ingen store overaskelser, allikevel en herlig bok. Morsomme kommentarer, rørende og gripende scenarioer. Fikk med på følelsestopper og daler. Anbefaler virkelig denne!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Av: Sina Thon Skjelstad

ET HELT HALVT ÅR

Will Traynor. Stille, trist, deprimert og litt frekk. Skadet for livet etter motorsykkelulykke. Vill ikke godta at livet ikke kan fortsette som før. Vil ingen ting lenger. Absolutt ingen ting.

Louisa Clark jobber på en kafè. Hun har kjæreste, men bor fortsatt hjemme. Hun er absolutt ikke klar for forandringer, men når jobben legges ned har hun ingen valg. Hun får en ny jobb. En ganske spesiell jobb.

Komme til jobben hver dag. Møte det samme triste fjeset, og den samme likegyldige stemmen. Møte Will Traynor.

Verken foreldrene eller venner av Will gjør han glad lenger. Men etter hvert er det en person som kan muntre han opp. «Assistenten Louisa Clark». Hun vet at Will ikke er interessert i å leve lenger, og det vil hun gjøre noe med. Ut på utflukter hver dag. Piknik, veddeløp, restaurant, tatovering og Mauritius. Gjøre alt for at han skal ha det bra, selv om alt han selv bryr seg om er at Louisa har det bra. Plutselig ser det ut som Will lever litt igjen. Og egentlig Louisa også. De lever sammen.

Boken er fantastisk bra. Den er rørende, morsom og trist på en gang. Det er roman som virkelig viser hvor mye vennskap betyr, og hvordan noen personer kan forandre hverandre for alltid.

Jeg gir boken terningkast 5 og anbefaler den absolutt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Trude JensenkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseTove Obrestad WøienSissel ElisabethTurid KjendlieIngvild SmgeChristoffer SmedaaselmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti S